28/6 - Sommarkrysset var Kärlek <3

2008-06-29 @ 01:32:13
Idag stod klockan på ringning vid nio redan, de var upp och hoppa och vi gjorde oss klara.. Tänkte vara på grönan till 11 HAHA vilket skämt xD vi var inte alls klara lr jo nästan.. Men vi drog iväg nån gång xD Lämnade min väska på centarlen och tog bussen ut till grönan, kom la dit vid halv ett ungefär xD :P Martin hade varit snäll och hållt platser till oss, iih :D När vi kom dit så repade Gry lite tror jag xD hahaha. Vi såg Picasso på sidan så vi drog dit och hejade lite på henne, väldigt mys : ) Sen skulle hon repa typ så vi drog tillbaks till våra platser och checkade de, hon var grym och flumm xD HAHA. Sen drog de på lunch och då försökte jag få tag på Nathalie utan någon framgång... Sen vid två så körde de igång igen, då var de dags för Robert Wells, haha xD Messade även Natta då men icke levererat, men sen såg jag henne på scen xD HAHA. Och sen såg även hon mig, hon är för sööööt asså!! Vinkning och slängpussar och allt, i löööve her <3 Tror vi typ "bestämde" att vi skulle ses på sidan xD hahaha.. Sen glodde vi lite till och Micke och A-K drog iväg men ropade snabbt på mig då Natta och de andra två dansbrudarna stod och repade på sidan, så jag flööööög dit xD HAHA. Försökte lite smått att få henne att se mig men gick ej så bra men sen kollade hon och kom springande typ... Bamsekram blev de, så himla myyyys!! Var ju över ett år sedan vi träffades sist ju, hihi.. Vi stod och pratade ett tag och de blev ett kort också minsann, hihi. Hon var görhärlig, skulle höras/träffas lite senare för hon lära iväg och gö nåt för de skulle repa då om en stund...
Efter de så tog vi oss tillbaka till våra platser och då var de typ dags för Arash och Velvet, yaay!! De var ju riktigt bra... Och Nathalie på dansen, yeah, hon är ju bara så grym ju!!! Riktigt kul att se :D Sedan var de dags för Hammerfall att repa, de var coolt!! HAHA. Och va hände sedan, hmm, joo de blev en stunds paus, 16.10 var de dags för Sonja :D Då blev vi väldigt glada, satte oss i mitten typ längst fram för att fota och sådära, najsnajs.. hihi, så vackert <3 Sprang fram och hann prata lite snabbt med henne efter de, kram och tack för allt och sådära : ) hihi. Här hann vi även träffa goa Natta igen, helt underbar!!! Och sedan hände de inte så mye, Wells repa lite till tror ja xD HAHA.

Vid 17 så var de dags för genrepet av krysset, och vi satte oss i mitten där igen, bäst bilder därifrån ju xD HAHA. De körde igång och de var grymt :D iih!!! Sooonja var löööövely med sin låt ju :D Och Arash och Velvet, de var sjukt coolt och häftigt med dansarna, ja med Natta då ; ) Hon är lööövely! hihi. Sen bliva de Picasso och hon var grym och de var såååå kul att hon körde Miracle, jag älskar den ;D hihi. Åsså kom Sonja in och avslutade allt, och shiit va kul de var xD Hon var inte riktigt fixad i håret och vi fick inte ta bilder på henne då, vilket hon påpeka, två gånger till och med xD HAHAHA, jag filma liksom, shiit va kul vi hade då xD Sen var de genrepet slut och jag ropade på Natta igen och vi pratade lite till och att jag var typ tvungen att sticka men hon skulle komma ut igen sa hon... Sen stod vi där och Sonja kom ut på lite fotogrejs så då passa jag på att ta kort tillsammans med henne innan jag drog : ) Hon är myyyys!!! Sen försökte jag få tag på Natta igen men utan framgång : ( haha.
 
Menmen, tillslut lära jag dra eller jag ville inte, så Micke, A-K och Martin höll på att dra mig därifrån, men jag ville verkligen inte : ( HAHA. Men tillslut drog ja, för jag tänkte ta 19.19 bussen, MEN, när jag kollade in mot sidan där nä jag gick förbi så såg jag först Britta och sedan såg jag DEEEEEA :O Jag höll på att smälla av, jag rusa dit och fick henne till mig och Micke o co kom också då :D Så vi pratade lite med henne och Britta innan jag drog, för då missade jag bussen så de fick bli 19.29 bussen xD HAHA. Ooooj va jag rusa sen, hahaha, bussen och vidare till centralen, kom dit strax innan åtta och hoppade på mitt tåg, på tåget ringde Martin så jag fick höra Sonja sjunga båda gångerna -tack- och han skulle även hälsa till Natta men de blev så att hon tog telefon så jag fick prata med henne :D iiih -stort tack- Och mamma o Robert hämtade mig : ) Tackar!!! Kom hem till halv elva ungefär : )

 

Fler bilder kommer efter semestern...

TACK ALLA FÖR EN HELT FANTASTISK DAG!!!! Obeskrivligt!!!
Ni vet vilka ni är <333 TACK, ni är alla kärlek för mig!!!

Kommentarer
Postat av: Mika

OOOOH, ALLTSÅ DEEEEEEEEEEEEEA!!!!!!!!!! Ni är så söööta! och fatta hur grymt avis jag är eller :o hahha! och shiiit vad brun Deis äär, men hon har ju vart i USA så... fast det vet jag ju inget om.. xD haha, FIIINAAASTE IAF! <3

2008-06-30 @ 20:55:39
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback