6/6 - Mkt dans, flumm och framförallt skratt!!

2008-06-09 @ 22:33:55

Nationaldagen i all ära!!!


Vi hade klockan på ringning vid 8 ungefär, upp och gjorde oss klara och tog sedan oss in till centralen.. Skulle möta upp resten vid halv 11-11 ungefär : ) Träffade på Thilda lite snabbt, trevligtrevligt!! Adam dök även upp, hihi!! Sen kom resten, Milla och Emma :D Och Emma tog sig till Grönan med Martin, medans vi andra tre tog tåget till Uppsala för att se Caracola : ) thihi.

Vi kom dit strax innan 12 och vi letade oss fram till scenen, haha! Och de var verkligen ASHETT i Uppsala, fyfaan xD Vi drog in på Hemköp och köpte vatten, gott!! Och ja, vi gillar hemköp very much, haha xD När vi kom ut så mötte vi Tomas(caracolas manager lr va han är) typ, hejade på han HAHA, och sedan satte vi oss i skuggan och vilade, vi hade ju även fått en sverige flagga som vi skrev lite på ; ) hihi. Sen vid ett så började Stjärnskott och vi gick dit och glodde på alla som sjöng, men fyfaan vilken tråkig konferencier de var, vi sakna AnnaMia ja!!! Efter allt så tog vi oss in på Max och åt lite, satt där ett tag och blängde!! Strax innan tre gick vi ner till scenen, ställde oss där och plockade upp videokameran och sådära.. En stund efter där så kom Anna-Karin också, najsigt :D hihi. Stjärnskott finalen började och de gick fort igenom...

Tjugo över tre ungefär så kom Caracola upp på scenen :D Först blev de intervjuade och sedan körde de och de började med Vamos Vamos :O Vi blev chockade ja, är ju så vana att de börjar med Mango Nights.. Men de var hur grymt som helst, älskar ju låten ju!! Vi dansade med och sjöng för fulla halsar, och sedan babblade de lite kort och vi visade upp vårat fina lakan som vi hade gjort, very najs :D hihi. Och de fortsatte med sitt nya medley, Ted Gärdestad-medleyt :D Så sjuuukt bra var de, och vi sjöng med såklart!! Och sedan sjöng de Smiling in love och där dansades det ;D Mitt i låten skulle Emma och Emilie skjuta ut konfetti över publiken, Emilie klarade de någorlunda bra iallafall, medans Emma hade stora problem, HAHA, de slutade med att Frida fick ta över den och skjuta ut xD Och sedan fick de även sjunga nationalsången Du gamla du fria, de gjorde den så sjuuukt vackert!! hihi, och alltihop är filmat också, najsnajs!!

 

Signering efter allt och vi stod på sidan en stund, Micke filmade lite igen och de flummade igen, så himla goa : ) Tog lite kort och sådära innan vi ställde oss i kön!! Filmade även nu vid signeringen, de är ju allt för goa dem, shiit asså!! xD De fick signera våra sverige flaggor och såklart vårat lakan :D De tyckte de var så fint så, hihi. Sen ställde vi oss på sidan och väntade, när kön blev slut så kom de fram till oss och vi babblade på massa : ) om allt möjligt... Sen var de dags för Fotosession ;D Yeah haha, vi är grymma asså, sjuuukt snygga bilder blev de ; ) thihi. Sen efter en stund tog vi hejdå och vi begav oss till hemköp för att köpa vatten igen och sedan vidare till stationen för att ta tåget vidare till Stockholm : )

Kom fram till Sthlm vid sex ungefär och då var de raka vägen till Grönan :D För en konsert med Markoolio och Bengtzing ;D Vi kom dit när Linda sjöng HSKDV, najsigt ;D hihi. Sen körde de på med massa låtar och Markoolio körde sina, och vilka minnen de väckte från förra sommaren, ojoj!!! Och även här så avslutades det med nationalsången, yaay!! Och efter allt så letade vi oss fram till Emma ;D Och sedan tog vi oss till sidan för att vänta in Linda.. Träffade Marko lite snabbt, haha!! Sedan kom fröken Bengtzing, hon är underbar!!! -älska hennes goskramar- hihi. Pratade lite snabbt med henne och tog kort : ) Sen drog vi alla iväg, tog hejdå av varann på centralen och vi begav oss hemåt.. Satte oss nog vid datorn direkt nu med och langade över bilderna : ) hihi. Och sedan kollade vi nog lite tv och inspelningarna från dagen, hihi. Somnade väl i lagom tid...

  


Vi är som Bäst när vi är tillsammans <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback