8/6 - Lövely dag med bästa teamet <3

2008-06-09 @ 22:35:52
Vid sju klev vi upp denna dag, allas klockor ringde en efter en mellan sju och tjugo över xD HAHA! Jag klev upp och hoppade in duschen, sen fixade vi oss allihopa, åt frukost och så!! Packade i ordning allt som skulle med till Skansen och våra vanliga väskor, shiit asså.. såg ut som vi skulle vara borta hur länge som helst xD Jag och Anna-Karin åkte vidare till centralen och låste in våra väskor medans Micke och Emma tog sig raka vägen ut till Skansen.. Vi kom lite efter dem, men Micke och Emma kom in före oss och de skyndade sig upp till scenen för att ta plats, medans jag och A-K tog de lungt ;D haha. De var massa rep när vi kom så vi kollade på de, sen fixa Emma och A-K en kartong så vi kunde fixa skyltar och de höll vi på med ett tag ;D hihi, riktigt kul var de!! Vid halv 12 kom även Milla, najsnajs :D hihi, vi satt ju där och pratade, fixade skyltarna och spelade massa musik och dansade och hade oss, mycket trevligt!! Hejade på Tomas och Annamia också, hihi!! Sen kom även brudarna gående, så vi vinkade glatt till dem ;D haha! Vi tog massa kort med, och på oss med alla skyltar, yeeah!!
Klockan 13 så började Stjärnskott och Annamia kom ut på scenen, vi hade ju såklart fixat en skylt till henne med, som hon blev mycket glad över :D haha. Vi tjoade och tjimade lite granna och så ;D Och sedan runt 14-tiden så var de dags för Caracola och så skrek vi (a) HAHA! De började med Vamos Vamos, tyvärr så var inte ljudet så bra i början men de löste sig tillslut.. De pratade lite grann och fortsatte med Ted Gärdestad-medleyt -wohoo- och sedan avslutade de med Smiling in love :D Mycket sång och dans, hihi!!!
 
Efteråt så blev de signering på sidan av.. Men först ropade vi ner Annamia och gav henne våran skylt och hon tyckte vi var så goa :D hihi. Begav oss bort till signeringsbordet, Micke stod där och filma ett tag men blev sedan tillsagd av nån tant :S Sen tog vi oss till "kön", haha, kom fram till de och pratade lite :D Micke filmade lite igen men blev tillslut tillsagd :S Vi alla blev typ förvånade :S haha! Men vi gav dem "Den nakna sanningen", de blev lite oroliga först, men sen garvade de xD HAHA. Så söööta!! Sen kom de ut till oss och vi tog lite bilder, team caracola-bild bland annat : ) thihi. Emma är sööt ^^. Sen tog vi hejdå av dem och begav oss tillbaks till våra platser..
Sen vid 15 blev de final av Stjärnskott, och lite olika folk från Talang var där och uppträdde, de var roligt att se : ) Och de var en tjej som vann Stjärnskott, Sanna Johansson, hon var riktigt grym asså :D!! Sen slutade de och vi träffade Annamia lite snabbt igen och sa hejdå, hon är goo!!

Sen tog vi oss alla in till stan igen, och åt lite på donken och sedan vidare till centralen där vi tog hejdå av varann igen, så tråååkigt : ( Först Milla och Emma, men vi ses snart igen... Micke följde med oss till bussen, satt där och pratade ett tag och sedan blev de hejdå av han med, men vi ses ju på fredag redan :D iiih!! Jag och A-K hoppade på bussen, de var mycket folk, drygt!! haha, vi hade lite problem med att veta vilka tider vi var hemma xD HAHA, men de löste sig!! Satt typ och pratade hela resan hem!! I Gävle hoppade A-K av, tråååkigt : ( Men vi ses ju snart, på torsdag ;D haha. Och jag fortsatte min tripp mot viken där mamma och Robert hämtade upp mig!! Väl hemma så packade jag upp allt och slog mig ner vid datorn tror jag xD haha, Och somnade nån gång inatt, de åskade ute...

Ni får mig att må som Bäst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback