Cykla i spöregn...

2008-06-11 @ 19:00:46
Hänt sen senast...

Var ju som sagt till skolan... skrev ut pappret så A kunde läsa de, om mina tankar om fördjupningen, och hon tyckte de var skitbra, haha. Så jag fick en artikel som jag ska reflektera till och "blogga" om till imorrn + att jag ska "blogga" lite om satsschemat, HAHA.. så drygt, jag vet inte hur jag ska börja xD hahaha. men jag lär ju göra de iallafall... Sen stannade jag kvar och lyssnade på lite redovisningar och sedan hem...

Var hem en snabbis och sedan tog jag cykeln till pappa, tog med mig videokameran och band och la över allt ifrån helgen, najsnajs : ) Så roligt att se tillbaks på, galet ju!!! Men inget plugg blev de då... Sen när jag skulle hem så småduggade de ute, men jag kom inte långt förrän regnet vräkte ner xD HAHA. Ja jag blev dyngsur och jag såg inget heller typ.. Men inte bra att bli blöt och kall när jag redan är sjuk liks. hmm.. man kunna iallafall vrida ur mina jeans typ xD Yeah!!!

Nu sitter jag här och trycker, men ska egentligen inte sitta här. Jag borde "blogga" lite skolarbete xD hahaha. Men jag väntar på att mor och dem ska komma hem med lite mat och framför allt jordgubbar :D Mums..
Smiling in love
/ C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback