Måndag...

2008-06-16 @ 16:33:50

Vi vaknade av att våra klockor ringde vid nio imorse, lite sega ja.. haha. La in alla bilder på datorn och fixade.. Gjorde oss klara, åt frukost och packade de vi skulle ha : ) Skjutsade Anna-Karin till resecentrum strax innan halv 12.. Tråkigt att säga hejdå ju, men vi ses om några dagar igen : ) thihi.
Sen var de raka vägen till skolan, skulle träffa A vid halv.. Hon hade läst igenom de jag skrivit och tyckte de var jättebra : ) Vi pratade lite om hur jag skulle lägga upp allt och sedan for jag ner till en dator och skrev lite, skitsegt gick de verkligen... hahaha. men fick ihop lite och A blev glad xD hahaha. Strax innan tre så for jag hemåt, eller tänkte iallafall.. Bilen vägra starta HAHA, så jag försökte få tag på nån, fick tag på pappa så han kom dit och hjälpte mig xD ingen ström, så startkablar och allt blev de, sen körde jag hans jobb-bil hem xD HAHA. Väl hemma så har jag inte gjort ett piss..

Nu sitter jag här och pratar lite på msn, najsnajs : ) hihi, tänkte ta och försöka blogga lite om helgen, hihi, mycket trevlig helg asså :D <3 hihi, ska även försöka plugga lite : )

Smiling in love
/ C.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Hejhej!

Jag heter Jennie, Bengtzingfan ;)

Jag känner Emma och Micke i Team Linda ;).¨Också gillar jag dans precis som du.

Kan du adda min msn ? :)

Kram

2008-06-16 @ 21:29:22
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback