Onsdag!!

2008-06-18 @ 12:44:14
Här sitter jag lite halvklar sådär, haha, jag ska snart ta och fixa mig lite... Men tänkte först svänga in här och lämna ett avtryck för dagen xD haha! Som ni kanske sett så har jag bytt header för stunden också... Tyckte den skulle passa lite bättre, för de är ju dem där som det spenderas mycket pengar och tid på/med :D Löööövely <3

Jag har även påbörjat min packlista också, duktigt, men jäklar va svårt de är... vette fan vad jag ska ha med mig ju xD HAHA, men de mesta åker väl i eller så åker inget i xD hahaha. Jag har fått sommarjobb också, de har jag nog inte berättat, vecka 29... Så de blir jobb på Karl Johan gården direkt när jag kommit hem från Mallis, men skönt ändå.. De är ju bara mån-fre som gäller, de blir ju en liten slant iallafall, det kan behövas :D Och sen drar man på äventyr igen xD HAHA inte en lugn stund ju, jag älskar de :D Jag ska bara få pengarna att samarbeta med mig (aa) HAHA.

Nej nu ska jag ta och fixa mig och äta frulle.. Ska nämligen till gammel mormor om en stund.. Hon fyller år, 87 år, Grattis till henne :D hihi, aldrig varit där hon bor nu så de ska bli kul att se hur de ser ut : ) hihi. Inget Sthlm idag heller, känns lite tråk, ville ju träffa A igen, men de blir fler tillfällen... Måste ju fan spara pengar xD HAHA! Skriver senare när jag kommit hem : )

Smiling in love
/ C.

Kommentarer
Postat av: A-K

Åhh, va fin headern är! Diggar den hårt! Så färgglad och sommrig:D pusssssssssar!

2008-06-18 @ 13:10:52
URL: http://annakarinlindstrom.blogg.se/
Postat av: Milla

säger som A-k sjukt fin, diggar den sjukt mkt. måste ta och planera mera snart ;P.. du är saknad, ses snart hoppas jag..Älskar dig(L)

2008-06-18 @ 16:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback