Trött, trött och åter trött...

2008-06-24 @ 16:35:57
Jag hade klockan på ringning idag, för jag kände att jag lära ta mig till skolan liksom HAHA!! Kom väl upp runt halv tio ungefär, gjorde mig klar och skit. Och tog cykeln till skolan, var nog där strax efter elva.. Fick mina papper och blev placerad vid en dator xD HAHA, A sa att hon skulle komma och hjälpa mig, men inte fan såg man skymten så mycket av henne inte, haha. Efter typ två-tre timmar så gav jag upp, jag skrev iallafall inledning och syftet med mitt arbete xD som hon kommer klaga på HAHA menmen nåt gjorde jag iallafall... Sen drog jag hemåt, och jag har inte gjort mycket här.. Jag försökte plugga lite smått, med de andra uppgifterna jag har kvar xD, men de var sååå tråkigt och jag fattar inte så mycket HAHA. Så jag gav upp där med, och nu sitter jag här ;D yaaay!!

Bussen är bokad till Stockholm också, såååå najs!! Fan va skoj vi ska ha, längtar!!

Inatt satt jag och läste igenom massa gamla inlägg, eller så gamla var de väl inte.. utan de var från feb/mars.. Oooj så mycket minnen, så mycket kärlek... längtar ju tillbaka, ååååh!! <3333

Jag väntar just nu på maten xD haha, har inte ätit nå annat än frukost idag, HAHA, men snart så får jag mat :D haha. Ska ta och kolla igenom lite mer gamla inlägg, så myyyys att läsa ju : )
Smiling in love
/ C.

Kommentarer
Postat av: Mika

Februari/Mars = Kärlek på hög nivå <3

2008-06-24 @ 18:27:30
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback