15/3 - Final och efterfest <3

2008-03-20 @ 21:48:18

Vaknade i lagom tid, gjorde oss klara och drog till Globen city!! Väl där så träffade jag Simon och Eva-Marie, trevligt :D Hoppas Ni hade de kul på repet : ) Och rätt som de var så ser jag några bekanta i publiken, rusar fram (a) Sara, Bonnie, Mika och Thilda :D Yeeeah!! Lövely att träffa er igen S & B <3 Sen snurra vi runt i globen massa, M & B körde VS :D yeah, grymt!! Sen hade vi mys vid scenen och sådära.. Tog plats framför scenen för att invänta Alcazar som skulle uppträda vid 14-tiden.. Men innan så sjöngs de massa, Camilla kom fram med micen framför oss för vi var så duktiga xD YEAH ; ) Vi hade de sjukt kul med henne ; ) Alcazar kom och de var så himla grymma :D Diggar Lina <3 hihi. Träffade dem efteråt och tog autograf och bild!! Snurrade runt lite till, tog hejdå av Mika och gänget för de skulle dra för dagen, buhuu : ( Vi tog plats framme vid scenen med Micke, Emma, Martin och Josefin.. The poodles skulle vara vid 16-tiden.. Så vi stod där och sjöng och hade oss med Camilla ^^ haha, grymt sööt tjej!! Poodlarna kom och vi hade kul, men de var inte så bra framträdande tyckte jag menmen.. Gick upp efteråt och fick autograf, haha. Sen snurra jag och Adam runt massa, stötte på Anna Nilsson utanför Hm, haha.. Pratade lite med henne och så, urgoo tjej ju : ) Sen vid fem typ så mötte vi upp resten av gänget och gav oss till donken för våran kvällsmat ;D haha. Pratade lite snabbt med Camilla också medans de plockade undan, trevlig tös!!

Vi begav oss ut till entré 6 ungefär vid halv sex.. De var jag, Adam, Martin, Emma och Milla.. Vi stod där och sjöng och hade oss, riktigt kul ;D haha. Malin och Linnéa kom fram och hälsade också, sjuktkul att träffa er igen <3 hihi. Insläpp vid 6, hängde av oss jackorna, fick mellovatten, vann en varsin boa ;D haha. Sen snurrade vi runt massa i arenan, såg Christer Sjögren, HAHA. Sen tog vi oss ner på parkett (a) icke våra platser men va faan, JESSICA MARBERGER de säger ju Allt!! Satt på Josefins plats ett tag, sen flytta vi raden bakom, haha. Såg Jessica på sidan och skrek på henne, slängkyssar kommer lastat HAHA, sötast <3 Klockan blev sju och hon kom upp på scenen, skrek lite till (a) iiiiih, så sööt, utan lösögonfransar denna gång HAHA. Tackade för massa grejs och så, hon är för UNDERBAR asså <3 Tog massa kort och jag skrek som fan, iiiih!! Tillslut så kände vi att vi var tvungna att dra, för de var ju inte våra platser och folk kom hela tiden.. Så jag runa upp på läktaren på sidan till Micke och vi skrek lite till.. Sen letade jag på Adam och vi tog oss till våra platser, ganska så långt bort, men man såg iallafall : ) haha.

Klockan slog åtta och allt började :D Hej och hå, vilket jubel, helt ofattbart.. Man kan bara fatta det på plats, shit :O :D Och alla var lika suveräna som gårdagen :D ååååh så häftigt att se!!! Men jag måste då säga att jag Älskar öppningsnumret och Jessicas söta garv HAHA. Allt var hur kul som helst och allt fram tills röstningen började, då var de nervöst kan jag lova, iiih. Men allt gick fint, Sanna fick bra med jury röster och låg på en tredje plats efter dom tror ja de var, hmm.. Och sen så kom folkets röster, shiit så nervöst.. Nordman och Christer fick röster, chockad ja!! Perrelli fick näst högsta.. Och 132 poäng gick till SANNA NIELSEN, iiiiih va vi skrek, vilken lycka AAAAH :D Men Perrelli blev vinnaren som tog hem de hela, men de var helt rätt, hon var så himla Bäst ju :D Vi sprang ut från våra platser och ner på parketten och fram till scenen ^^ SÅ häftigt juuu, Perrelli med sångfågeln i handen, yeah!! Efter allt så träffade vi Jönsson och Wictoria, pratade lite med dem!! Sen tog vi oss fram till greenroom, hejade på Lotta!! Sen mitt i allt så skrek vi på Sanna också, hon vinkade sötnöten <3 Hon satt där och grät och var hur glad som helst, aww <3 SÅN LYCKA!!!

Sen blev typ alla utkastade så vi hämtade våra grejer och begav oss utåt till efterfestens ingång, haha. Där stod de massa folk, haha. Jag stod där med Micke, Emma, Milla och Josefin!! Adam stod med Anna och gänget! Men vi träffade massa folk där, Gudde kom så han hälsade vi på, så kuul! : ) hihi. Och till den Bästa, Anna "Anorah" Nordell :D Hon blev typ såhär jätteglad att se mig (a) haha. Goskram och massa snack med henne, hon är ju för tusan sjukt underbar ju <3 Tog kort tillsammans och sådära, sen posera hon så fint framför kameran och även jag och Adam gjorde henne sällskap, yeah va snygga bilder de blev HAHA. Sen kom Perrelli i limosine också, coolt, men oj vilken fart de var in, hahaha. Sen stod vi och väntade på om Sanna eller Linda skulle komma, men ingen kom någon gång.. Lite efter tolv så hade Adam och gänget fixat armband till efterfesten så sa hejdå till resten och drog in på festen, iiiiiih :D Hängde av oss och Linda stod på scenen när vi kom in så vi rusa dit direkt :D Häftigt ju!! Sen sjöng Charlotte :D Ojoj vilket drag, shiit!! Jönsson och Anna var ju så sööta, de delade på en mic, haha!! Sen i slutet fick Perrelli en stor champagneflaska ju och de fotades från höger och vänster.. Jönsson såg mig och vinkade, hahaha så sööt :D Sen sprang vi runt massa, eller jag sprang runt själv.. Pratade lite med Sanna, iiih!! Träffade även på Camilla därinne, vadå sjukt go brud liksom, snackade massa med henne <3 Träffade Linda, Jönsson, Anna och Shirley också, myspys!! Såg massa annat känt folk också, fulla och mindre fulla, hahaha.. Najsigt!! Strax innan tre drog vi typ, samtidigt som Sanna, yeah HAHA. Vi tog taxi tillbaks till vandrarhemmet och vi somnade nog ganska så direkt!!!



BILDER FRÅN DAGEN...
            
1. Jag, Mika, Bonnie & Sara <3 2. Bonnie & Mika kör VS!! 3. Bonnie & Mika <3 4. Mika, Bonnie & Sara <3 5. Jag & Mika <3 6. Alcazar! 7. Lina :D 8. Me & Alcazar! 9. Lina & jag :D 10. Söta Lina <3 11. Gänget <3 12. Jag & Anna <3

          
1. Jag!!! 2. Älskade Marberger <3 3. Vinnarnumret :D 4. Charlotte Perrelli :D 5. Sanna i greenroom <3 6. Linda signerar!! 7. Greenroom!!! 8. Caroline, Jag, Adam & Wictoria <3 9. Anna & jag <3 10. Perrelli & gänget på efterfesten!! 11. Jag & Linda <3

Kommentarer
Postat av: Bonnie

Wiiiiiiiiiiiiiiie va kul det var!
massa fina bilder ju! Du måste skicka! :-D

2008-03-25 @ 21:06:07
URL: http://www.lenasfreak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback