Börjar bli sjuk ?!

2008-03-17 @ 20:25:14
Denna dag har varit sjukt slapp, men det kändes att de behövdes efter denna helg som varit.. För shit vilken helg, de kommer komma upp inlägg om den snart , när jag väl orkar skriva om den!! haha.

När jag vaknade imorse så märkte jag att min röst inte var på topp asså. Jag kunde knappt få fram något ljud först, haha, men sen har de gått att prata lite iallafall, men rösten försvinner emellan åt, haha. Så jag vet inte vad som är på tog med den, haha. Antingen blev de alldeles för mycket skrik i helgen (a) eller så är jag påväg att bli sjuk :S haha, spännande, får se hur man låter imorrn.. Försöker få tag på folk som akn ta mina vattengympa pass imorrn, men det går inge bra, jag kan ju inte köra själv med denna röst HAHA. Får se hur de blir imorrn, lär ringa Persson då iallafall : )

Sitter här just nu och lyssnar på Hero :D iiiih. Den är grym och fy tusan va jag längtar tillbaks till helgen.. åååh :')
Jag ska se finalen nu ikväll när reprisen går, för mormor har tydligen bandet hemma än, haha :P Ska göra något vettigt nu, får se om de dyker upp ett inlägg ikväll om helgen <3

Massa kramar
Carro

Kommentarer
Postat av: Mika

Krya på dig baby!
JAg håller också på att bli krasslig känner jag, tror vi hade lite för kul i helgen? ;)

PUUUSS, älskar och SAKNAR dig! :(

2008-03-18 @ 17:47:54
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback