Happy :D

2008-03-05 @ 22:27:48
Jao snart är denna dag förbi, gud så skönt!!

Vaknade av att jobbet ringde imorse och väckte mig, haha, helt i onödan.. Orkade ej svara såklart! haha. Jag kom väl upp lite innan åtta tror ja, duschade och gjorde mig klar, kastade i mig en macka.. Skulle ju vara i skolan vid nio, så jag hoppa på cykeln och cyklade iväg som en tok, iskallt ute också, haha. Hade svenska, vissa skulle göra prov så vi blev bara två stycken kvar så vi pratade lite med A, om lite allt möjligt : ) Slutade efter en halvtimme typ, drygt att ta sig hem igen asså! hahaha. Väl hemma så vet jag inte va jag gjorde, inget typ, satt väl här och glodde som vanligt!!

Vid halv fem så drog jag till badet, körde gympa vid fem ju.. Och Sanela var ju såklart med, haha, för tydligen så lär hon göra en utvärdering på mig, haha. De var mindre kul menmen, hon var bara där en halvtimme. Och de gick väl fint! Sen vid sex så var de dags för dans som Sanela skulle ha.. Först skulle jag inte vara med men de blev så att jag stannade iallafall. Vi körde lite olika danser, först lite mer åt jazzhållet, sen två olika hiphop/jazz varianter och sen avslutade vi med dansaerobics, så fett kul :D Slutade lite efter sju-tiden.. Då hade jag överenergi efter det (a) haha. Även Sanela, så vi drog upp i lilla salen och dansae en timme till typ.. HAHA, fy faan va jag älskar den bruden asså.. Vi hade de verkligen hur mysigt som helst, flumma runt som bara vi kan, haha :D Så underbart att träffas igen <3

Väl hemma så blev de mat :D hihi, kollade även lite på roomservice, dom gjorde ju om hemma hos Picasso :D haha. Hon är härlig <3 Sen kollade jag, mamma och Robert igenom mina dansuppvisnings skivor, så sjukt kul att se tillbaka på ju.. Första uppvisningen i maj -06.. Har utvecklats mycket (a) haha. Sen har jag kollat på Grey´s, såå bra!!

Nu sitter jag här och diggar Hur svårt kan de va :D iiiih!! Längtar till nästa helg, ge mig 14 mars NU! <3
Men ska nog ta och sova nu, jag är otroligt trött, får gå upp i lagom tid imorrn och plåga mig igenom aerobicen :/

Sov gott allesammans!
Kärlek
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback