Karlskrona 26/2 - 2/3 <3

2008-03-08 @ 01:50:02
Jag har ju lovat en liten sammanfattning om Karlskrona-veckan hos Mika, men jag vet inte om jag orkar de som sagt!! Tar nog bara ut det Bästa som hänt under veckan.. För det hände verkligen så sjukt mycket..

Så nu ska vi se här...
- Jag kom till Karlskrona på tisdag eftermidda, träffade Mika för första gången. Galet skojj :D Så mysigt <3
- Invigningen av Mellotältet på onsdagkvällen. Linda Bengtzing och K-G Svenson invigde med Värsta Schlagern, hahaha det var riktigt kul att se.. Oj va vi garva!! Vi träffade Linda efteråt, hon anföll mig HAHA. Hon hade nya idolkort med sig, najsigt : ) Hann även med ett kort tillsammans innan hon lära rusa till hotellet : )
- Vi var och fikade på 3G, sjukt mysigt fik asså : ) Satt där och pratade lite och myste : )
- Tillbringade mycket tid i Wachtmaister Gallerian, de hände massa skoj där! Chokladpinnarna var goda (a)
- Kikade in i Telias vagn på stortorget, Pellirelli blev intervjuad av Anna Book!! Där var även Micke Nystedt och Sofia Wistam som vi glodde på (a)
- Vi träffade älskade Jessica Marberger <3 Så sjukt underbar, Tack för Allt!! Värsta mysigt, pratade asmycket om allt och ingenting. Det var Kärlek <3
- Adam kom till Karlskrona, treevligt : ) Träffade även Emma och hennes syster Lina, väldigt kul att träffas igen, de var ju evigheter sen kändes de som <3
- Kollade på Så ska det låta - SONJA ALDÉN! Den bruden är den mest älskade som finns, hon är oslagbar <3 "Jag tycker faktiskt inte OM banan!". Löövely brud <3
- Var på eftermiddas genrepet på lördagen, så sjukt kul asså :D Häftigt att höra allt Live och våra favoriterna blev Linda Bengtzing, Nordman, Daniel Mitsogiannis och Charlotte Perrelli <3 Pellirelli blev lottad till sista finalist och det gjorde så att vi fick tag på Caroline Jönsson, så vi pratade med henne och tog massa bilder.. Härlig tös <3
- Sen blev de mellomys hemma, med massa god mat (tack <3)  och även rosa chokladmousse, första gången för mig och de var väldigt gott. Mellon började, telefonmarathon blev det också, det ringdes såklart på Bengtzing och Perrelli! Oh så nervöst men shiit va vi skrek när båda brudarna gick vidare till final, HELT RÄTT!


Vi såg massa mellofolk på stan under veckan.. Bl.a. Calaisa, Nordman, Pame-Daniel, studiomans Henke, Camilla Bjering, Christer Björkman, Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Charlotte Perrelli, Anna Book, Nancy Führ och Bengans dansare.


Sjuuukt tråkigt att åka hem, ville verkligen inte det.. Sån underbar vecka nere hos Mika. Tack för Allt gumman <3 Tack alla som medverkat under denna vecka på något sätt, helt otroligt!! FANTASTISKT!


, vill ni ha mer utförligt vad vi gjorde alla dagarna så kan ni ta och kika in hos min vän Mika. Miss U so! Men vi SES snart IGEEEN!!!


Kommentarer
Postat av: Mika

OHHH TACK FÖR ALLT CARRO!
Vet inte vad jag hade gjort utan dig. ROLIGASTE VECKAN EVER!
ALL KÄRLEK TILL DIG, SNART ÄR DET GLOOOOOOOBEN!

2008-03-09 @ 14:49:13
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback