Onsdag.

2008-03-12 @ 20:48:24
Jag var till skolan imorse, hade svenska lektion.. Vi kollade på en film/reklamsnutt från 50-talet som var hela 14 minuter lång, haha, vi fick den även på papper. Sen skulle vi diskutera de i grupp och göra en analys och berätta de för A sen : ) Sen pratade vi mest om hur de gick med romanläsningen och vår uppgift inom spännande språk. Som jag sagt tidigare så har jag fått en svårare uppgift, om språkvetarnas forskande eller va tusan hon nu sa vad de hette, haha :S Och hon tyckte vi alla skulle gå på biblioteksbesöket nästa vecka i alla fall för att lära oss om hur man skriver källor.. De tyckte hon speciellt att jag skulle göra, för hon sa att har grymt höga förväntningar på mig när det gäller den där uppgiften.. Faan också, inte bra de där.. De räcker väl att jag har allt för höga förväntningar på mig själv och inte nu att läraren också har de, shiit.
Aja, nu gäller de verkligen att kämparglöden kommer fram (a)

Efter skolan så var de bara hem, tog något att äta och sen kollade jag igenom mina svenska papper lite grann, mer hände inte där :P haha. Sen vid halv fem så drog jag till badet för att köra gympa.. Där fick jag förfrågan om att köra dansen efter mitt pass, och hej va vi höll på att få tag i skivor, men till slt så hittade Persson på tre skivor som jag fick precis när mitt gympa pass började.. Men gympan gick finfint den.. Sen blev de dansaerobics, som jag då körde.. HA, vilka roliga skivor de var, men de gick någorlunda iallafall. Efter passet så pratade jag lite med Persson, myys!
Trallade hemåt efter det och på vägen hem ringde Sanela, vadå mysig liksom.. Kändes som evigheter sen vi pratade, men alltid lika kul att prata med henne <3 Sen har jag inte gjort mycket, ätit och sådära.. Nu sitter jag här och trycker : ) hihi.

Ska kanske kolla över min svenska-uppgift lite, kollade ju lite smått på den tidigare och de var rätt kul (a) HAHA. Nu ska jag digga lite musik också, yeah!

två dagar kvar... <3
Massa Kärlek
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback