Torsdag.

2008-03-13 @ 23:29:19
Nu sitter jag här och här har jag faktiskt suttit ett bra tag nu..


Känns som jag har hunnit med en hel del idag ju.. Packningen gick ju ganska snabbt, bara det sista små sakerna som jag stoppar ner imorrn.. Fixade klart videon till S också, riktigt najs hihi. Också blev de även lite annat plock till imorrn.. Städat lite också har jag gjort, speciellt nere i mammas lådor, inte lätt att hitta där asså :S HAHA. Sen runt typ, hmm, halv sex satt jag mig här vid datorn.. Pratat med massa folk på msn, lite mer planering inför imorrn.. Ankan och jag år god mat också, pommes och kycklingfilé : ) hihi. Nu lyssnar jag bara på massa musik, men ska snart ta mig till sängen, ska ju upp tidigt imorrn ju :S Blir hämtad vid 7.20, får sitta och vänta ett tag på resecentrum innan min buss går, dryyygt.. Men det är bättre än att gå dit iallafall.

IIIIIH ÄNTLIGEN, imorrn är den efterlängtade dagen.. Som man har längtat, ända sen den 18 oktober, HAHA.. MELODIFESTIVALEN!! Och det ska bli så sjukt kul.. Och vi blir ett Galet gäng som går: jag, Mika, Thilda och Mikaela :D Vi ska ha de Bäst!! Sen på lördagen är det FINAAAAAL, jag och Adam ska ha så sjuktkul :D Där ska det hejas och skrikas på SANNA NIELSEN!! och massa fler ; )
JAG LÄNGTAR NÅ ENORMT!!! <3 Och träffa massa kära vänner, iiiiih <3

Nej nu ska jag dra mig, ska sova gott och drömma mig bort ett tag!! Imorgon börjar Schlager-upp-över-öronen helgen HAHA ; )

Ni får ha de bäst alla, glöm inte att rösta på lördag, varje röst är viktig ; )
Jag skriver om allt när jag kommit hem på söndag!!!
Massa kramar
Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback