1 Maj!!

2008-05-01 @ 20:41:11
Va snabbt det har gått, vi har redan kommit in i Maj månad.. Och nu är det inte alls långt kvar till sommaren "börjar", iiiih!! Vi har ju redan känt på sommarvärmen några dagar ju, men just idag så har det faktiskt spöregnat här HAHA, men sen lyste solen igen ju, så fiint : ) mysigt ju!!

Dagen idag har tillbringats här vid datorn typ, pratat med vännerna och försökt planerat massa!! Jag började även glo lite film, en prinsessas dagbok 2, men tröttnade jäkligt snabbt.. Så det blev datorn igen, sitter just nu och pratar me lite folk : ) Och kollar även på Humorgalan!!!

Jag längtar något enormt till sommaren.. åååh den kommer blir bäst, de är faktiskt ganska så mycket planerat också.. de får visa sig när de väl kommer om man har råd med allt HAHA! men jag hoppas verkligen jag har de!! Mycket skoj ju.. träffa gänget och andra goa vänner <3 åka runt i vårt mysiga avlånga land, ååh! sen väntar rix fm festivalen, sommarkrysset, allsånger, gröna lund, liseberg och får inte glömma, Mallorca i två veckor :D Fyfaan vilken sommar de kommer bli, Bästaste <3 För mig så börjar det redan den 15 maj, Rix Fm festivalen i kungsan med gänget, yaaay!! Längtar....

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Galan...
Ha de så bra!
Kramkram
/ C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback