Fördjupningen... ?!

2008-05-07 @ 02:52:19

Klockan är mycket och här sitter jag än, helt sjukt! Jag borde ha gått och lagt mig för länge sen. Jag har nämligen skola imorgon bitti, börjar redan vid nio-tiden med svenska lektion som vanligt!! Sen senast jag skrev så har det inte hänt mycket alls, pratat med vännerna, lyssnat på musik och bara suttit och glott på denna dumma burk!!

Jag har kollat lite bloggar men man blir ju galen, det finns ju hur många som helst och de flesta man kollar på är modebloggar! Hittade några till som jag skrev ner, så får se vad som händer imorgon. När jag tröttnade på det så började jag googla runt lite på satsscheman, Diderichsens satsschema närmare bestämt. Och de har jag nog googlat runt och läst om i över en timme nu, det verkar vara så himla intressant... Riktigt kul faktiskt!


Erkänn att det ser kul ut, jag tycker verkligen de. Detta ska jag kolla upp mer, det här vill jag verkligen lära mig och det ska jag också! Tycker jag något är roligt då brukar de faktiskt funka, så ja nu har jag något att göra på min "lediga" tid när jag inte har något annat för mig.

Nej om man kanske skulle tänka på sängen nu! Kanske, kanske inte! Men här ska det avslutas iallafall! Go´natt alla, hoppas Ni sover gott ;D
Kramkram
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback