Ingen blogglust alls...

2008-05-12 @ 16:27:43
Idag har de blivit en sån dag när jag inte alls har lust att blogga något men jag känner ändå att jag måste slänga in ett inlägg liksom... drygt, ja, men jag känner ett Måste liksom.

Iallafall, dagen började med att jag vaknade ganska så sent, runt nio typ, gjorde mig klar och tog cykeln till skolan! Började med sv b vid tio och där höll vi på med modernismen, jag och P ska göra något spel för vi har missat två lektioner i detta xD haha! Sen lite lunch, för att sedan vid ett ha sv a lektion : ) Och där skulle vi börja med myternas magi, hejochhå, vi skulle bestämma hit och dit, diskutera hit och dit xD Men tillslut kom vi fram till något HAHA! Slutade strax innan tre och tog cykeln hemåt och fastnade såklart här direkt :S HAHA! Denna dumma burk liksom, fast de väntade ju lite roliga grejer här istället, hihi! Fått mail hit och dit, och vet inte va jag/vi ska göra HAHA ; ) Svårt ju xD Men jaa de löser sig nog på ett bra sätt!! : )

Resten av dagens planer.. de blir väl att sitta här, men de ska jag inte göra, inte än iallafall, jag måste ta mig härifrån en stund... Jag måste fixa klart musiken och sånt grejs till min examination imorrn ^^ Fy men de ska bli kul hoppas jag : ) Svårt att visa ut dans bara men alla är nybörjare så de kan bli skapligt kul!! Lär hitta mina kläder också. Sen kanske jag ska se på filmen jag tog hem, hinner ju fan inte imorrn :S Gaah!! va mycket det är just nu.... blir galen!!!

ååh tre dagar kvar nu bara, va underbart <3

Massa kramar
Carro



Sonja, Du är Bäst!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Oj, tack vad snällt! Jag gillar också låten (egovarning haha) och tycker att tjejerna verkligen gör det bästa möjliga av låten :) Missa inte Caracola i Bingolotto i helgen nu. Kram /L

2008-05-12 @ 22:46:22
URL: http://songbirdie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback