10-17/11 - Fuerteventura.

2008-11-18 @ 23:37:53
Flög ner måndagmorron, då var de typ bara att dra tillbaks klockan en timme, haha. Bekantade oss med stället första dagen.. Resten av veckan var de typ stranden som gällde, ibland var de isvindar ute och höga vågor, haha. Men vi solade och de andra badade nån gång xD haha. De var la nån kilometer till stranden som vi gick, mitt i öknen kändes de som, haha. Och varje kväll var vi ut på stan, som de också var nån kilometer till fast åt andra hållet, blev restaurang och sedan runt tio varje kväll kom vi tillbaks till hotellet där vi spelade massa plump :D hihi.

En dag hyrde vi bil och tänkte ta oss runt ön HAHA, men de gick inte som vi tänkt oss, kom typ en tredje del av ön. Vi kom till El Cotillo och kollade runt där, riktigt mysigt. Men sen pajade bilen typ, den gick inge bra alls så vi vände hemåt till Corralejo igen.. Tråkigt menmen.. Och en kväll var de nå slags julmarknad på ett shopping center som vi kollade in på lite snabbt, hur mycket folk som helst ju.. Kuuul :D haha.

Och vädret, när vi kom var de lite mulet men de blev bara bättre och bättre, bästa dagen var dagen vi skulle åka hem xD HAHA. Och flygresan gick bra både dit och hem..

Bjuder på lite bilder...

                  
1. Jag och syster på planet. 2. Vägen till Corralejo. 3. Vägen dit. 4. Hotellet. 5. Ett poolområde. 6. Andra poolområdet. 7. Påväg till stranden. 8. Nyduschad Carro. 9. Hamnen i El Cotillo. 10. "Mini-Globen". 11. Havet/stranden. 12. Jag. 13. Påväg från stranden. 14. Folk på julmarknad. 15. Julegran. 16. Utanför shoppingcentret.
17. Shoppingcentret. 18. Jag och syster sista dagen. 19. Dags att stiga på planet.


Mycket Underbar resa !!!

Kommentarer
Postat av: Mika

ååh vad härligt!



btw ser det ut som det hotellet vi bodde på i Corralejo :OOOO

2008-11-19 @ 17:18:00
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Carro

Mika: Jasså, va hette de då? :D:O

2008-11-19 @ 19:23:49
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback