7/11 - Annamia <3

2008-11-07 @ 21:58:32
Vaknade nån gång runt nio, var upp och duschade.. Packade ihop de sista.. Åt frulle och lunch. Mamma skjutsade mig till resecentrum, min buss till Stockholm gick vid 11.10 : ) Inte alls mycket folk på bussen, lyssnade på musik hela vägen typ. Framme i Stockholm vid två typ :D iiiih.

Drog över till centralen och stannade till vid Skoda-grejset.. Efter en stund dök Annamia upp och hejade på henne :D Fan va mys asså :D Hon är ju bara så gullig. Hon sprang iväg och jobbade lite. Jag stod där och glodde lite, hihi. Pratade lite smått med henne då och då : ) Vid tre dök Micke uppe, han kom då från skolan.. Skojskoj!! Annamia kom igen och vi pratade lite och vi provsatt en bil också xD HAHA. Sen satt vi typ där helt upp och ner, pratade lite med Annamia då och då, very najs :D Vi var nog kvar där till typ sex : ) hihi. Det var verkligen hur kul som helst att träffa Annamia igen, älskade människa.

Köpte SL-kort och sedan for vi hem till Micke, in på Hemköp först, köpte chips och dricka!! Hemma här strax efter, då blev de mat och sådära : ) Sen har vi suttit och glott lite i datorn. Sen blev de Idol, de var la helt okej!! Och just nu håller vi på och kollar på Singing Bee :D Sara och Carro är sjuuuukt lika varann asså, ville bara säga de xD HAHA.

Nu börjar de igen...
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback