9/11 - Inte varje dag man får gå på premiär...

2008-11-09 @ 23:10:49
Klockan stod på ringning vid halv nio eller något, kom upp efter en stund. Duschade, åt frulle och packade ihop min väska.. Drog väl ifrån Micke runt elva typ, kom till centralen, där plockade vi ur min väska och låste in den där : ) Och sedan begav vi oss ut på stan..

Vi kom till Skandia, där premiären skulle vara, runt 12-tiden och de var kö redan då : ) Fast insläppet skulle ju typ vara då. Men vi ringde Lotta och hon kom ut med biljetterna, görkul att träffa henne igen :D Hon är ju så mysig!! Sen ställde vi oss i kön och vi kom la in ganska så snabbt. Micke köpte lite gottgott, jag hade då inte råd. Tog oss in i salen, tog en bra plats och på varje stol fanns de en påse med lite joks i, bl.a. chips, godis, dricka, kortlek och så, naajs!! Satt där och pratade en stund och strax innan ett så uppträdde Brandur och Molly Sandén med låten Just här, Just nu.. Dem var grymma, hihi. Sen började filmen, High School Musical 3 -singalong versionen.. Haha de var riktigt kul asså, vi sjöng och vi applåderade om vart annat xD HAHA. Nej men verkligen en sjuuuktbra film asså :D Jag ser den lätt igen och ni som inte sett den, GÅ OCH SE DEN!!! Den var slut strax före tre.. Pratade lite med Brandur efteråt xD haha. Lotta var inte kvar.. Men jag kan bara säga, TACK Lotta för biljetterna, du är ju för go asså!!

Efter de så trallade vi till centralen, vi var trötta och hade inget att göra. Vi satt nog där typ en timme xD Sen hämtade vi ut min väska och trallade upp till cityterminalen, satt där en stund och sedan fick jag hoppa in på bussen. Då blev de hejdå, tråkigt ju, men vi ses ju typ snart igen :P haha. De var ganska mycket folk på bussen hem, jag lyssnade på musik hela vägen och längtade tillbaks typ -snyft-.

Mamma kom och hämtade mig, hem direkt, de blev typ mat direkt också kollade vi på Ensam mamma söker, wohoo va de är bra :D haha. Efter de så har jag och syster packat massa, hejohå, xD Det är jobbigt att packa asså, men vi fick ihop allt. HAHA. Strax innan tio skjutsade mamma oss till pappa, eller först förbi ica och köpte tuggummi och jag fyllde på mobilen (A) HAHA. Sen hit, och jag hamnade typ här på en gång ;D hihi.

Nu ska jag plugga lite och sända iväg min fördjupning till A : )
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback