Onsdag.

2008-11-19 @ 20:03:18
Snart har denna dag gått förbi och jag har inte ens bloggat, ska jag vara ärlig så har inte ens datorn varit på förrän nu ;D haha. Yeah!!

Vaknade i lagom tid, mamma väckte mig.. Fick stressa lite till slut, strax efter 12 åkte vi in till Gävle. Skulle vara hos tandregleringen vid 13. Det var dags att sätta i tandställningen, blev kvar där typ en och en halv timme. Så jag har tandställning nu, inte riktigt klart ännu, ska dit nästa vecka också och sätta dit de där ringarna runt kindtänderna och spänna fast den ordentligt. Efter de så åkte vi hemåt igen, eller mamma släppte av mig på skolan, kom la dit typ strax innan tre : ) Pratade lite snabbt med min historia lärare, inte varit där på ett tag, fick uppgiften som de hade börjat med : ) Ska dock vara klar på tisdag, hmm, jag ska försöka iallafall.. Efter jag pratat med han så gick jag runt lite på skolan, sen blev jag typ indragen på en svenska lektion xD haha. A pratade lite om fördjupning med folket där, och vi bestämde ett slutdatum för mig och då blev hon glad xD HAHA. Sen tänkte jag gå på spanska lektionen vid halv fem, pratade lite med läraren och de skulle ha prov, så jag behövde inte vara där. Skulle hem och plugga på kapitel 1 och 2 typ och göra prov på dem nästa gång, för jag har missat de xD Så mamma kom och hämtade mig : )

Hemma så blev de lite historia plugg, men de är fan svårt ju.. Vet inte hur man ska börja och vad som ska tas med, jag ska skriva om första världskriget. Men lite blev de iallafall. Svenskan har jag inte hunnit med, men ska till skolan imorrn och plugga. Fick donken mat av mamma också, men lite svårt att tugga, jag är öm i tänderna xD HAHA. Jag har även kollat lite på tv : ) De är alltid kul, men väldigt onödigt xD

Nu ska jag kika runt här och se vad jag missat idag.
Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback