Tillbaks vid datorn...

2008-11-21 @ 21:55:44
Jag har varit utan datorn nu typ sen jag skrev sist.. haha. Robert har hjälpt mig installera massa grejs, eller han hade fixat Microsoft Office som vi har installerat nu. Så wohoo jag kan skriva på datorn nu :D HAHA. Sen tog vi bort mitt gamla antivirusprogram och installera nytt typ, yees!!! Och jag har även hunnit äta här emellan, gött!! Kollat lite på Idol nu på slutet också : )

Och självklart så kollade jag på Doobidoo, finalsprogrammet.. Med Jessica Andersson, och shiit va snygg den människan är asså!!! Och hon är ju galet grym också, så mycket skratt, hihi. Och de lilla filmklippet som de visade med Jessica, det var så himla mysigt att se duetten mellan henne och Ronan Keating igen. Jag var på plats i Göteborg då, de var under EM-invigningen. De var Bäst, ojoj... Men kul att de vann också, yes go Jessica.. och Danny då :D HAHA. Och fan va jag saknar henne asså, de är sjuuuukt!!! 

Nu gör jag inte mycket alls här, ska ta på lite mysig musik och kika runt lite här : )
Tjing!  

Kommentarer
Postat av: Anna

Sv: tack så mycket!

Jag ska se de nästa lördag :) Så jag ska enda ner till skånelandet ;) Men det är kul med lite stadsombyte.. Längtar så jag snart spricker :D



Kram

2008-11-21 @ 22:12:28
URL: http://annapee.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: jag brukar vara dålig på att komma ihåg, blir så nervös. Men ska verkligen försöka komma ihåg och hälsa. Vet de vem du är om jag bara säger Carro? Som mig måste man säga "Anna från Örebro" för att det ska koppla, haha.

Lovar att skriva i bloggen hur det var ;)

2008-11-21 @ 22:32:49
URL: http://annapee.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: men ska komma ihåg det. Får skriva upp det i handen eller nått, haha. Det finns ju så många som heter Anna så det är därför man måste vara lite mer specifik ;)

2008-11-21 @ 22:48:18
URL: http://annapee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback