26/10 - För ingen är så underbar som du <3

2008-10-26 @ 23:30:38
Klockan stod på ringning vid åtta, vi kom la upp en stund efter de, duschade och åt frukost!! Packade på mig alla väskorna och vi drog iväg lite efter halv elva.. Kom till centralen, där tog jag ut pengar och låste in alla mina väskor typ xD haha. Sen letade vi upp rätt pendeltåg som skulle ta oss till Barkarby, där vi bytte till buss till Media Markt vid handelsplatsen. Vi klev av där nånstans och trallade till stället, de var inne i ett utetält xD haha. Vi hittade scenen och de var inte en jäkel där xD Men vi ställde oss där iallafall, Sonja skulle ju vara där 12.30 och klockan var ju faktiskt 12.. hihi. Han som pratade i micen hela tiden hade nog lite kul åt oss att vi stod där så "tidigt" HAHA.. Strax innan halv kom de folk till scenen, haha, de blev några stycken där iallafall, gött!!

Vid halv ett så entrar Sonja scenen :D hihi. Så sööt så i sina rosa kläder. Pratar lite snabbt och börjar med Under mitt tak, de blev lite krångel där, hon hörde inte början av låten så hon kunde ej börja sjunga xD eller något.. haha. Så de tog om de från början... Och jag älskar den låten, så himla fiin ju!! Sen pratade hon massa, som vanligt. Och fortsatte med Du får inte.. Lite mer prat och sedan sjöng hon Välkommen hem :O Så sjukt hiiimla bra ju, ååååh!!! :D Sen en liten snabb intervju där.. Och dags för signering som vanligt!! Vi pratade lite med Tomas där först, men sedan ställde vi oss i kön till Sonjis, kom fram till snyggingen så hon fick signera min skiva igen och sedan tog vi ju kort också såklart liksom : ) Och då sa vi att vi ses i Nacka om vi hinner dit, men vi ska försöka ;D thihi. Tack och hej <3

Vi skyndade oss iväg, kom till busshållsplatsen, bussen skulle gå om 10 min.. Trafiken där gick assegt typ.. Vi bestämde oss för att gå tillbaka till Barkarby station, svängde in på Rusta först och köpte lite godis, Juleskum, mums :D Kom ut igen och insåg att de var lika bra att vänta på bussen, så vi drog dit, den kom och vi hoppade på!! Tog pendeln till centralen, sen t-banan till slussen och sen en buss ut till Nacka Forum : ) HAHA. Trallade in och letade reda på scenen, där vi träffade Martin : ) Stod där vid scenen, vi kom la dit vid halv tre typ, Sonja skulle vara vid tre :D Hejade på Tomas också när han snurrade förbi!!!

Vid tre så dök Sonja upp, lika vacker som alltid!! Och de blev lika låtar denna gången, Under mitt tak, Du får inte och Välkommen hem!!! Helt sjukt lövely ju!! Med lika myssnack mellan låtarna också, hihi. Blev lite intervjuad av Tomas också!! Sen var de dags för signering igen, vi stod neranför scenen och kollade lite. Hejade på Peter också, som var med där och fixade lite!! När de blev lite glapp i signeringen så säger Sonja bara: "Så ni hann hit :D" hihi, så himla sööt ju!! När kön började ta slut så gick vi dit.. Men sedan kom de folk hela tiden, så vi släppte före dem. Och Peter sa till vakten som stod där att vi skulle upp sist till Sonja, för så brukade vi göra xD HAHA. De är bra att vi har varit med så mycket att han vet hur vi gör/vill ha de xD HAHA. Tillslut var de våran tur, kom upp och hon var hur glad som helst över att vi lyckats tagit oss dit också, att vi hann och allt!!! Hon är fan helt lövely <3 Pratade lite snabbt med henne där, sen tog vi kort tillsammans när hon kom ner från scenen innan hon var tvungen att dra iväg!! Här blev de även tack och hej <3 hihi.

Vi trallade vidare till Tacobar, för Micke skulle äta. Och där jobbade Linda Seppänen, min favvo i Idol, för nåt år sedan xD HAHA. Sen drog vi därifrån och tillbaks till centralen, tog ut pengar och sedan hämtade vi alla mina väskor xD haha. Och begav oss upp till terminalen... Satt och väntade på min buss, från halv sex typ, dryyygt!! De stod en buss där då när vi kom, men de var ingen sån där buss som jag kände igen som jag brukar åka med.. Men de var tydligen en annan buss jag skulle med, så vi satt utanför där i onödan xD Jag kunde ha hoppat in på en gång... haha. Menmen, vi trallade in till bussen, sa hejdå -tråkiigt, men ses snart igen- och jag hoppade in på den fullproppade bussen xD Lyssnade på musik hela vägen hem och saknade massa folk <3 hihi. Mamma kom och hämtade mig på resecentrum när jag var hemma vid nio, gött!!!

TAAAAACK Sonja för idag!!!
Tack tack tack, jag finner inga ord!!!
Det finns ingen som henne asså, hon är bara sådär helt fantastisk.
Så glad att jag fallit för henne, Puss på na!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback