HERE WE COME :D

2008-10-24 @ 11:41:30


Nu ska vi skriva lite granna här... Vet inte om allt är i sin ordning menmen...

Vi kom la iväg runt halv fem-fem, packade på oss allt som skulle med. Min stora väska, Mickes två ryggsäckar, en påse, ett liggunderlag och tre sovsäckar xD HAHA, de lär ha sett väldigt kul ut på tunnelbanan, haha, men de bjöd vi på xD HAHA. Framme vid Globen runt halv sex, hör och häpna, de var redan folk där, haha. Men inte så många, typ 15-20 pers. Så vi fick bra platser där iallafall. Plockade upp våra liggunderlag och där satt vi xD Pratade lite med folket där, några av Mickes klasskompisar kom förbi och hade skoj.. Milla kom runt sju-halv åtta(?) har jag för mig.. Sen blev de lite schlager för hela slanten, de sjöngs, dansades och såklart dokumenterade vi lite granna också :D Sen tog jag, Milla och Josefin en tripp runt globen bara för att få upp värmen lite, för de var ruskigt kallt ju.. Men ändå hade man leggings under brallorna, körde på vantar och mössa också xD De hann komma några till innan tolv typ, de spelade mycket bra musik, där vi sjöng med, nerkrypna i våra sovsäckar.. Och de var hååårt att ligga på marken där asså, de är inte skönt att ligga på sten, bara satt ni vet!!! Musiken åkte väl av runt tolv(?) nån gång och då blev de jäkligt tyst asså... haha.

Men vi dokumenterade lite till har jag för mig :P haha. Sen runt två typ så somnade Micke, Josefin och hennes syster, haha, medans jag och Milla pratade vidare och frös som bara den. Man hade ju knappt någon känsel i fötterna, fyfaan. Och de gjorde ont att ligga på sidan, höften blev ju mosad menmen, de blev helt enkelt för kallt att ligga på rygg, för de blåste som fan ute.. De började vid fyra och sen höll de på ända fram till på morron ju :S Men jag och Milla sov nog en timme också där, haha. Men vaknade runt halv sex typ av att massa folk härjade och pratade väldigt högt, kön hade byggts på xD Då låg man verkligen där och hackade tänderna, de blåste ner i sovsäcken, hej och hå. De var inte skönt alls. Strax efter sju så började vi röra på oss, Donken öppnade så de blev toabesök för samtliga xD haha. Sen började vi packa ihop sovsäckarna och allt joks vi hade med oss, och klädde på oss ännu mer, för de var iiiiskallt ju!!!

Klockan slog typ halv nio och vi ställde oss i kön xD haha. Stod där och pratade lite och frös. Den slog nio och folket fick ta sig till kassorna, vi blev nervösa nu ju :D hahaha. De gick segt för vissa och de var lite utspridda platser alla fick, så ja, vi sa bara till varann att vi ska vara nöjda med vad som helst. Vår tur, rusade fram till kassan, Micke skötte snacket :P Bästa möjliga vill vi ha, 6 och 6 eller 4, 4 och 4... De blev de sistnämnda och hon var ju riktigt grym i kassan, in med pappren och sedan pengar och ut kom biljetterna :D Fatta, LYCKA!!! Som ni alla i gänget vet, så blev de A-sektions biljetter på rad 1 och 2!!! Men de är mycket bra ju, faaaan va glada vi blev :D Träffade Josefin och hennes syster och sa hejdå där, sen åkte vi därifrån. Micke till skolan, Milla hem till sig och jag åkte hem till Micke... Väldigt skönt att komma in i värmen säger jag bara :D



JAG LÄNGTAR SOM FAAN!!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Fy fan vad ni är BÄST! <3

2008-10-24 @ 11:48:13
URL: http://stalismalis.blogg.se/
Postat av: Annika

Tack underbara Carro å alla ni andra. Ni e våra änglar, kärlek!!! Tack!!! <33

2008-10-24 @ 12:35:10
URL: http://sannafreak.blogg.se/
Postat av: A-K

NI är så BÄST!!

2008-10-24 @ 13:26:22
Postat av: Mika

NI ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST, LOVE YOOOOU!!!!!!



FYFAN VAD KUL VI SKA HA!!!! <333333



Är det 14 mars snart?

2008-10-24 @ 16:55:22
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Adele

Gud vad ni är bra!! Tack sååå mycket:D <3

2008-10-27 @ 13:05:59
URL: http://wannabefamous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback