Torsdag.

2008-10-30 @ 19:24:46
Vaknade tidigt idag, fick skjuts till skolan av mor. Jag skulle ha svenska lektion vid tio, men sen är de en som säger att den är inställd, så jag drog därifrån (de visade sig sen att den inte var de xD) HAHA. Jag drog till stan, iskallt ute fan. Men snurrade runt där lite snabbt, sen mötte jag upp mamma och syster på banken : ) Snurrade runt lite snabbt på stan med dem, och sedan till rusta. Hemma vid tolv ungefär, då slog jag och syster in lite fler julklappar ;D haha. Satt sedan vid datorn och tryckte en stund.

Strax efter två trallade jag iväg igen, för svenska lektion, nu i B-kursen. De var 2 grader ute när jag gick, fyfaan va kallt de var. Tog en halvtimme att komma till skolan också, brrr.. Började vid tre, de var jag och fyra till där : ) Som jag skrev i förra inlägget så pratade vi massa om fördjupningen och sådära. Jag vet inte alls vad jag ska göra typ xD haha. Men de kanske löser sig... Slutade strax över fem och då tog jag mig till stan och träffade syster där : ) Träffade Emma också där, vi stod mest inne i gallerian och pratade, iskallt ute ju. Och jag tror fan Hela Sandviken var ute xD HAHA. Efter sex nångång så tröttnade jag, också var jag hungrig. Så jag trallade hemåt, de började smådugga lite på vägen hem också, haha. Hemma innan sju här nån gång.

Nyss ätit goa mackor här. Sitter och lyssnar på fantastiska Sonja nu, hihi. Myyys!! Ska ta och kolla igenom lite grejs på datorn här och sedan kanske jag ska försöka mig på plugget, hmm. HAHA.
/ C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback