25/10 - Du är en del, en del av mig <3

2008-10-25 @ 20:34:41
Vi drog härifrån runt halv tolv ungefär, tog t-banan till centralen och därifrån pendeln ut till Huddinge Centrum!! Runt halv ett var vi framme, letade reda på scenen och sedan stod vi där och väntade. Helt plöstligt så dök Sonjas pappa upp bredvid oss, så vi pratade med han : ) haha, Mycket trevligt!! Sen kom även en dryg tant fram till oss och babblade, hon slutade fan aldrig typ xD Men vi kom ifrån henne, Sonjas mamma kom så vi hejade på henne : ) Sen trallade vi längst fram vid scenen, de var ju bara några minuter kvar!!

Klockan slog ett och de var dags för Sonja :D Kören kom först, Kristian och Maria : ) hihi. Sen kom Sonjis andfådd upp på scenen xD Så vacker, som alltid!!! Hon pratade lite grann och sedan började hon med Under mitt tak, lite småprat och fortsatte med Nån som du, sen pratade hon lite till om då bl.a. En del är vackra när de dör och hon sjöng den :O :D iiiih, den är så vacker ju!!! Sen sjöng hon Du får inte... Hon fick blommor och lite babbel och applåder!!! Sen avslutade hon med För att du finns, sååå hiiimla braaaa ju!! Och när hon sjunger "Jag är så lycklig att jag fann den".. så brukar hon oftast lägga till raden "och att Ni kan den" och de gjorde hon denna gången, tittandes mot oss, men vi sjöng också med på den delen och då dog Kristian och Maria av skratt xD HAHA. De var sjuuukt kul, hihi. Sen blev de ju självklart lite allsång på den också, myyysigt!!

Dags för signering sen, de bildades fort en lång kö!! Så vi stod kvar vid scenen där, den dryga tanten kom tillbaks xD HAHA. Sen drog vi bakom scenen och på sidan där och hejade på Tomas, hejade även på Karolina: ) Vi tog oss fram till scenen igen, Estelle (Sonjas mamma) kom fram och pratade lite med oss igen också : ) Sen tog vi och trallade runt i centrum lite, sen tog vi oss till scenen igen, där bak. Hejade på Kristian också!! Sen pratade vi med Tomas igen och då fick vi varsin affisch igen : ) -tack- Då sa han även att Sonja skulle komma här sedan för bilen stod där... Så vi blev kvar där bak.. Så vi ställde oss lite mer på sidan där, så vi stod framför Sonja typ xD Pratade massa med hennes föräldrar, vi stod bl.a. och dansade och sjöng med Estelle xD HAHA. Men tillslut så tog kön typ slut, så vi drog fram till Karolina och pratade lite med henne, myys!! Sen fram till Älskade Sonja.. Hon signerade affischen, tackade för att vi kom och allt sånt där. De började packa ihop alla grejer för de hade typ bråttom iväg till nästa. Men vi tog kort med Sonjis också : ) Kramkalas och tacka för att vi kom igen.. Jag älskar den människan asså!! <3 Sen skulle hon dra... typ. Det tog ett litet tag innan hon kom iväg.. Vi pratade lite till med Ingemar (Sonjas pappa) och sedan tog vi oss till Karolina som stod vid bilen och väntade, pratade lite till med henne också :D hihi. Sen kom Sonja och Tomas och de skulle åka vidare till Nyköping!!! Så då blev de tack och hejdå, vi ses imorrn!! Vi drog till donken och åt lite och sedan tog vi pendeln och t-banan hemåt igen!!!

Tack Alla för denna dag, helt lövely!!!
Speciellt Tack till Sonja, du är bättre än bäst!!!
Jag finner inga ord för henne, hon är helt Fantastisk!!!!

T h e  o n e  a n d  o n l y !

Kommentarer
Postat av: A-K

HIHI NI är så söt ni två! <3 Tänkte på er när jag satt med högskoleprovet xD

2008-10-25 @ 21:37:42
Postat av: Anna

Vad fin bild :) Du får kolla in bilden på mig och Sonja också ;)

2008-11-13 @ 21:25:25
URL: http://annapee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback