10/9 - Kärt återseende <3

2008-09-12 @ 15:50:56
Klockan ringde vid åtta tror jag, upp och hoppa! Duschade, åt frukost och packade ner allt som skulle med under dagen.. Sen drog vi till Mörby och hoppade på t-banan, jag hoppade av vid Östermalmstorg medans Micke fortsatte för han hade skola!!! Men jag hoppade på nästa t-bana och tog mig till Karlaplan, där jag messade med Martin, som tydligen hade åkt på samma som mig xD Men vi möttes upp och tog sällskap till TV-huset, var framme där typ vid elva : ) Det var inte så mycket folk där... Men efter en stund kom Putte och Stefan och sprang in, de var ju som sagt lite rep för Så ska det låta där på morgon!! Ola kom strax efter där, sen Molly och sedan kom Perrelli och Jan Johansen!!! Vi satt mest där och var sjukt trötta, helt plöstligt dök Lovisa upp, hejade på henne!! Då visste jag ju att Sara redan var där, haha. Sen satt vi mest där och ugglade, Siw och några till kom!!

Typ strax efter ett ungefär ser jag Markus Fagervall komma ut och efter han så kom Sara Löfgren :O:D Jäklar va snygg hon var asså, jag blev grymt chockad!!! Så de blev kramkalas och vi pratade lite snabbt, för hon hade lite bråttom iväg.. Men hon skvallra om att hon tävlade mot Shirley Clamp och Tomas Järvheden : ) hihi. Så efter en stund så kommer Shirley upp också, med barnvagn ^^ hihi. Pratade lite med henne, och hennes bebis är ju fan assööt ju!!! Sen sprang hon iväg också.. Då satt vi mest helt upp och ner, pratade med Åsa om biljetter till kvällens inspelning och de fanns :O Så hon skrev upp mig och Micke, yaaay!!! Jag var SÅ glad just då, fyfaan jag skulle få höra Sara sjunga xD haha. Men iallafall, där satt vi och vid två-tiden ungefär ser jag en blond människa komma som ser lite bekant ut och de visade sig vara Caroline Jönsson, haha, kände mig lite tvungen att gå fram och prata lite och hälsa från M, S & B!! Tänkte på er <3 Sen tillbaks till Martin och co, pratade lite där och sedan vid tre typ så var de insläpp till inspelningen, jag gick inte in fast de fanns ju plats men!!! Jag slog mig ner i soffan igen och väntade på Micke.. Han kom typ vid halv fyra ungefär : ) hihi. Vi satt där och blängde på alla.. Pekka Heino och Christer Björkman sprang förbi där bl.a. xD ; )

Vid halv fem ungefär så kom Shirley tillbaks, då var vi fram och pratade lite mer med henne, hon är ju så goo!! Berättade att vi fick biljetter, så vi skulle ses sen : ) Hon drog in och vi satte oss och väntade igen.. Vid fem dök Sara upp, pratade lite kort med henne innan hon skulle in, hon är verkligen så myys!! Hon drog in och då begav vi oss därifrån för att hitta nåt att äta... Vi gick till 7eleven, tänkte köpa korv med mos men de hade ingen mos, igen :S haha. Så de blev två bullar och en påse popcorn xD HAHA. Trallade tillbaks till tv-huset och satte oss en bit in där.. Vi såg Kim Kärnfalk hoppa in i en bil utanför xD HAHA. Vi satt där och pratade och så, sen vid sex ungefär så gick vi och ställde oss borta vid dörren där insläppet var... Stod där och pratade istället, vid halv sju-tiden typ så var de la slut, alla folk kom upp och skit!! Ola, Perrelli och Molly kom upp och drog iväg snabbt : ) hihi. De började komma mycket folk och vid halv åtta ungefär så började insläppet lite sakta.. Var även fram och pratade lite med Lovisa innan vi fick gå in, mycket trevligt : ) Kul att träffa henne så liksom!! Sen strax innan åtta så var de insläpp för alla, frågade Åsa om de gick bra att sitta på lika platser igen, längst fram breve orkestern.. Det gick bra och vi fick följa med henne : ) hihi. De fylldes på med folk och sedan pratade Pernilla igen, studiomannen!! Artisterna kom in och Sara såg mig typ direkt och Shirley efter en stund, najs : ) hihi.

Inspelningen började och fyfaan va kul vi hade!!! Riktigt jävla kul att se ju... Alla var jättegrymma, kul att se Sara och Shirey sjunga igen... Och galet, Sara är bara för Bra för sitt eget bästa, vilken röst hon har, åååh!! Men vi hade kul i publiken, vi skrattade igenom hela programmet kändes de som.. Mycket flumm och knasheter från båda lagen xD haha. Längtar till jag får se detta på tvn, hihi. Inspelningen slutade typ vid halv elva ungefär och Shirley hade bråttom iväg, hon hade ju bebisen, så hon visade de och slängde iväg en slängkyss *vinkvink* Och vi vinkade Sara till oss, pratade lite med henne och tog kort tillsammans : ) Hon är ju bara för sööt asså!!! Sen lära hon iväg också, så då tog vi oss upp och hämtade ut min jacka, sen stod vi där och väntade lite på Shirley!! Sara och hela hennes gäng kom upp, så de blev hejdå till henne igen och tog även hejdå av Lovisa då : ) hihi. Sen var det typ bara vi kvar, hörde att Shirley kom så vi gick ut och ställde oss utanför, efter en stund kom hon och hennes vänner ut, deras taxi kom : ) Så vi pratade lite till med Shirley och sådära, sen blev de hejdå!!! Vi begav oss till karlaplan, hejade på Åsa där xD haha, hoppade på t-banan hemåt till Micke.. Där blev de lite mackor, packning och sedan satt vi vid datorn en stund och sedan blev de sängen, gött!!!

Galet Underbar dag <3 Tack alla, tack sara, tack shirley <3 iiih..
Kommer aldrig att glömma, kärlek <3


Då, nu och för alltid <3

Kommentarer
Postat av: sara

då, nu , föralltid <3

Glad för din skull, Hoppas de fixar sig med gästlistan ;) <3

2008-09-13 @ 09:40:28
URL: http://youmakemesmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback