Underbart <3

2008-09-20 @ 21:34:47
Vi vaknade självmant denna dag, runt tio-halv elva ungefär : ) Då kollade vi på tv en stund, sen duschade vi och fixade oss, jag packade ihop min väska och vi drog iväg runt halv ett ungefär. Låste in min väska på centralen och begav oss ut till Djurgården och Tyrol : ) I hopp om att stöta på en liten Nathalie :D hihi. Vi var la framme vid typ kvart över ett, en kort stund efter de så kom Felicia dit, haha, hejade lite på henne bara, för hon pratade i telefon!!!

Efter en stund så kom det en taxi, vi var lite osäkra på vem de var i taxin.. Tyckte de såg ut som Jessica Andersson men vi var lite osäkra där.. Den åker förbi och stannar vid ingången där dem går in på Tyrol. Människan klev ur bilen och de var Jessica :D Det första hon gjorde var ju att vinka till oss xD haha. Så hon ställde ner väskorna och väntade på att vi skulle ta oss fram till henne, assööt : ) Pratade massa med henne, tog kort och sådära!! Och frågade om de fanns nån tid utsatt för samling, men icke... Så vi visste inte om Nathalie var där eller ej, haha.

Sen dröjde de ett tag och jag fick ett sms från Nathalie, messade lite med henne och fick reda på att hon var på båten till Grönan ;D haha. Då blev vi grymt glada ju :D Typ direkt efter de så ser vi färjan komma HAHA, vi gick och fotta på lite Christer bilder som Natta var med på... Sen drog vi till sidan och ställde oss där... Nathalie kom, men ja shiit, vi kände ju knappt igen henne först xD haha. Hon hade glasögon på sig och var assööt : ) thihi. Vi pratade på massa med henne, hon är bara för underbar ju <3 Mycket kramkalas blev de, hihi. Hon ville att vi skulle komma och se riktiga showen, så hon skulle kolla ifall vi kunna komma in på eftermiddagsföreställningen idag och se den.. Sen drog hon iväg.. Vi stod kvar där en stund och strax efter så kom Marie, Sandra och en ur kören också, hejade på Marie : ) hihi. Sen drog vi och åt lite och slängde iväg ett mess till Natta och de gick tyvärr inte att komma in idag... Men vi var ju glada iallafall, vi tänkte ju ej gå på showen, vi hade ju åkt dit för att få träffa Nathalie och Jessica och de gjorde vi så :D Så vi var bara glada!!!

Efter de så drog vi till centralen, jag hämtade ut min väska och handlade dricka och vi satte oss och väntade på min buss, eller så att jag fick gå in xD HAHA. Pratade lite grann, men vi var nog mest trött asså, herreguud!! Vid halv fem ungefär så fick jag gå in, då sa vi hejdå av varann, tråkigt ju... Men vi ses ju troligtvis snart igen ;D haha. Hoppade på bussen och den brummade hemåt, trött som fan xD Hemma vid tjugo i åtta som sagt!!!

Tack Nathalie och Jessica!!!! För att ni är så otroligt fantastiska :D <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback