17/5 - Lövely day. <3

2009-04-18 @ 23:38:07
Jag tänkte bara berätta lite kort om gårdagen...

Det började med att pappa skjutsade mig till badet strax efter nio och där solade jag. Sedan var det raka vägen till skolan. Hade historia vid tio till tolv, där vi pratade om den amerikanska och den franska revolutionen. Plus att vi fick reda på hur vi skulle examineras i detta avsnitt, och de var uppdelat i tre delar; frågor i smågrupper, debatt opch skriftligt prov. Jobbigt.. Vid lunch så drog jag till donken, träffade en från pedagogiskt ledarskaps gruppen där, så fick sällskap. Vi var tillbaks på skolan strax innan ett. Vi satte oss utanför i solen med Junia, Hannah, Rose, Malin och Hanna också från gruppen. Trevligt. Vid ett så började pedagogiskt ledarskap, där vi gjorde massa uppgifter och pratade lite examination och sånt dära. Slutade vid kvart över tre ungefär, ringde pappa direkt så hann hämtade mig.

Hemma så var det bara att packa klart väskan och kastade i mig en macka. För klockan blev typ kvart i fyra och då var vi tvungen att åka in till Gävle. Mitt tåg gick vid halv fem, segt ju. Lyssnade på musik hela vägen såklart. I Upplands väsby strax efter sex och då blev det pendeln in till centralen, var la där typ tjugo i sju.

Raka vägen till Hötorgscity för att träffa Annamia, cityt firade 50 år och hon var konfis. Jättekul att träffa henne igen, pratade på lite om allt möjligt. Sedan skulle jag följa med henne in, Micke kom då också. Sedan hjälpte vi till att plocka ihop lite grejer. Och sedan trallade vi och Annamia vidare bort mot donken, där vi satt någon timme och åt och pratade och planerade sommaren lite, hääärligt. :D hihi. Hon är bara så sööt!! Följde med henne till hotellet också, sedan gick jag och Micke till centralen för att vänta in Annika som kom strax innan nio. Då var det raka vägen hem till Micke, där åt vi lite och kollade några filmer på tv, haha. Det blev iallafall sent, eller vi sa la go´natt runt ett-halv två, hmm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback