18/4 - En dröm som äntligen gick i uppfyllelse. <3

2009-04-19 @ 19:25:42
Hur ska jag få ihop denna dag i ett inlägg här, spännande. Heja mig. Och rubriken, den säger väl en del. Överdrivet?! Nej det tycker jag inte, det jag var med om idag har jag velat i ungeför tre år nu, haha. Så finally typ... Men here we go!

Vi vaknade av mobilerna som ringde vid sju-tiden, kom upp en stund efter där, eller jag klev upp för att hinna duscha. Jag hann dock inte med någon frukost. Fixade mig och packade ihop väskan, sa hejdå till Micke och Annika och tog mig iväg. Vid åtta så gick t-banan, vidare till slussen för att där hoppa på en buss till Henriksdal för att där sedan hoppa på Saltsjöbanan, haha. Heja. Bytte i Igelboda, och klev sedan av i Tippen. Där blev jag tvungen att fråga var jag hittade till World Class, för det kändes som jag kom mitt ute i skogen. xD haha. Men jag hittade det till slut...

Kom fram dit ungefär kvart över nio, Nathalie och resten av gänget som skulle vara med på Dance campet satt där på golvet och pratade. Lite pinsamt blev det väl då, så jag passade på att ringa mor lite och prata med henne. Nat fick syn på mig och vinkade lite. Satte mig vid bordet där på sidan och messade med Micke och bara väntade eller något. Strax innan tio blev de klara, så var fram till Nat, fick kram och frågade hur det var och sådära. Hon frågade om jag bara ville kolla på eller om jag ville vara med. Såklart ville jag vara med, det var ju därför jag åkte ut dit. Så då var det bara att byta om, hade typ två minuter på mig innan de skulle börja igen, haha. Tog mig till salen där alla var, pinsamt att kliva in för alla kollade ju. Det var dags för uppvärmning, ställde oss i en halvcirkel med Nat framför oss och jag fick henne mitt framför mig, heja. Vi gick igenom hela kroppen, lite styrka och sedan en liten koreografi för att få igång kroppen och få lite värme. Det gick väl bra, men jag har absolut inte den rörelsen och mjukheten i kroppen som hon har. Hejohå. Hon får det ju att se så lätt och snyggt ut, hon är så cool.

Bytte sal efter en halvtimme ungefär, till en större sal för att börja på den riktiga koreografin. Började med att lyssna på låten vi skulle dansa till, det var Womanizer med Britney Spears, refrängen bara. Grym låt att dansa till ju.. Sedan började hon lära ut stegen, det var ungefär sammanlagt 7-8 åttor. Jag räknade dock inte då, för då blir det svårt att få ihop det till en dans liksom, för man koncentrerar sig på räkningen. Men jäklar vilken snygg koreografi det var alltså. Och när Nat gjorde den, så sjuuukt snyggt!! Jag hängde med riktigt bra tyckte jag, för att nästan vara första gången på jazz och detta var mer en mellan nivå. Det var så kuuul. Körde igenom den några gånger, sedan fick vi köra igenom en gång med att bara köra hårt, varje steg skulle vara hårt och bestämt. Jobbigt skulle det vara, och de var det. Sedan skulle man plocka ut fyra ställen där man skulle göra hårda rörelser och sedan fyra mjuka, men där var inte jag med, då kollade jag bara... Jag var verkligen så glad efteråt. Vilken känsla människan har, hennes dansglädje som hon förmedlar och utstrålningen... Det är fantastiskt., jag verkligen älskar hennes stilNat är en stor förebild för mig, och att äntligen ha fått dansat för henne, det är ofattbart. Jag har velat detta i ungefär tre år nu, och nu har den drömmen gått i uppfyllelse. Tack vare Nathalie också. Hur tusan ska jag kunna tacka dig för detta?!
Klassen slutade strax innan tolv, då tog de lunch. Så jag pratade lite till med Nat då, hur gullig är hon inte.. Tackade för att jag fick komma och sådära, hon tyckte det var kul att se mig dansa lite, haha. Fler gånger lär det bli hoppas jag!!! Lätt alltså... Hon drog iväg på lunch och jag gick och bytte om och tog mig bort till saltsjöbanan och tog mig in till stan.

Strax innan ett var jag tillbaks inne i stan igen, tog mig till hötorgscity där jag mötte upp Micke och Annika, träffade ju givetvis Annamia igen och pratade massa. Lena, Josefin och Mikaela dök upp när vi var där, de skulle med oss på en spelning senare. Och det var en liten tävling där i city också, som Micke, Annika och Josefin var med på och Micke vann, heja! Kring halv två ungefär så tog vi hejdå av Annamia och vi begav oss iväg...

Vi kom fram till Playhouse teatern vid Östermalmstorg strax innan två, vi kom först dit, haha. 40 minuter innan insläpp, heja. Vi skulle nämligen på Sanna Nielsen fankonsert, som man har kunnat tävlat och vunnit biljetter till och alla vi tre vann 2 biljetter var. Så Mikaela, Lena och Josefin fick ta de andra tre platserna. Maria kom ut så vi pratade lite med henne, sedan blev vi fottade och filmade också. Hälsade till Sanna och sjöng lite, haha. xD Hon lär få sig ett gott skratt när hon ser det där sedan, hm. Det var typ 50 personer där, asmysigt ju. Vi satt såklart längst fram, hihi. Lotta dök upp också. Spelningen började vid 15 och Sanna var så vacker när hon kom ut, hihi. Det var en väldig blandning på låtar. Av hennes egna så var det Impatiently waiting for you, Till en fågel, Hela världen för mig, Du och jag mot världen (som det även blev allsång på), Empty room och tillsist This is my thanks. Några av de andra var bl.a. Håkan-tolkningen, Öppna din dörr, True colors, A thousand miles, Be mine, Den jeg elsker.. Och det var massa gossnack emellan också, hihi. Spelningen var helt fantastisk, magisk och alldeles Underbar, Sanna har ju en sjuhelsikes vacker röst, lövely. Spelningen slutade efter en och en halv timme.

Vi fick då fylla i en blankett och sedan var det dags att träffa Sanna. Det blev fort en kö, men vi ställde oss där. Pratade lite med Lotta också när hon kom förbi, hejade på hennes vän också. Kom fram till Sanna och det blev massa snack, signerade de andras skivor och kort blev det också, haha. Enskilda, gruppbild och grimasbild, och S var sööt. Det var en del kameror som dök upp då, när vi tog grimasbilden föremot att vi stod vända mot folket också. xD Kramkalas och lite mer snack. Och det blev snack med L igen också. Gick iväg och ställde oss lite längre bort och väntade. Lena, Mikaela och Josefin drog så sa hejdå till dem. Var fram och hejade på Jennifer också, ett S&S fan, första gången vi träffades. Riktigt kul!! När de flesta hade dragit, de var bara de som jobbade där kvar och vi då. xD Pratade lite kort med Lotta innan hon drog, jättekul att träffa henne igen ju. Och det blev även ett till snack med Sanna, det var riktigt mysigt alltså. Bara stå med henne och prata på, ingen stress och så typ, haha. Men efter en stund så skulle S röra på sig, kramkalas och vi ses snart igen!! Pratade med Maria igen också, tackade för allt. Sa hejdå till resten av gänget och drog iväg mot hötorgscity igen.


i love you guys. <3

Vi träffade typ Annamia direkt när vi kom dit, hon skulle prata det sista typ och hämta väskan och sådära. Strax innan sex tog vi sällis med henne bort till centralen, pratade lite mer med henne och sedan blev det hejdå för hon lära till tåget. Underbara människa. Och vi tog oss iväg till terminalen till min buss som gick vid halv sju. Tog hejdå av Micke och Annika, tråkigt ju.. Och hoppade på bussen, det var mycket folk och resan hem var bara seg. Musik blev det hela vägen och jag ville verkligen inte hem... Mamma hämtade mig som sagt och jag var hemma strax efter nio...

En helt jäkla Fantastisk dag, en av de Bästa någonsin.
Tack Micke och Annika, gud va kul vi har haft de. :D
Tack Annamia, Sanna, Lotta och framförallt Nathalie. <3
Tack alla Ni för allt, verkligen. Ni är bara BÄST!!


Vi samlar minnen som tar oss genom livet.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Det var jättekul att träffa dig;)

Snygga bilder ni tog, särskilt den andra. Hihi!



Kram!

2009-04-20 @ 16:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback