All the battles I lost and the battles I won.

2009-04-07 @ 20:00:24
Jag har verkligen inte tid för detta känner jag... haha.

Vaknade lagom tid, fixade mig och vid halv tio begav jag mig iväg. Iväg mot resecentrum och Sibylla, mötte upp några från pedagogiskt ledarskaps gruppen. Vi skulle på studiebesök på brandstation, haha. Det var väl intressant, pratade lite om vad de gjorde och allt sådant, kom därifrån vid tolv ungefär. Då tog jag mig till ica maxi och köpte lite godis, gott. Vidare till skolan, ner till matsalen till Junia och vi fick sällskap av Jenny och Annette under lunchen. Mycket trevligt. Vid ett så var det dags för film-tittande med religionen. Vi kollade på I am Sam, riktigt bra film ju. Väldigt sorglig men också väldigt rolig. Värd att se!!! Den var slut strax innan halv fyra och då trallade vi hemåt.

Kom hem och då åt jag lite mackor, packade om väskan och bytte om. Raka vägen till badet för träning, step1-styrka. Sååå sjukt jobbigt, men så himla roligt. Jag älskar´t. Och P är grym, det har jag sagt några gånger nu, haha. Älskar hennes program ju! Slutade strax innan halv sju och då var det bara att tralla hemåt igen...

Nu har jag nyss ätit, det blev lite påskmiddag med korv, skinka och potatis. Mums. :D Nu sitter jag här och lyssnar på schlager, och tänkte även försöka göra klart det sista i en av mina historieuppgifter och skicka in den... Eller något.

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback