Det är inte alltid så lätt...

2009-04-06 @ 21:53:04
På tiden att jag skriver här nu, men har inte riktigt haft tid alls.

Traskade hemifrån vid tio ungefär, förbi badet först för att sola lite, iiih. Och sedan vidare till skolan, kom dit strax innan elva och där träffade jag på Junia och Malin nere i matsalen. Satt där och pratade, pluggade lite grann och vid ett så lämnade alla mig. Jag blev själv där. xD haha. Markus kom förbi också, studiecoachen, så jag ska prata med han imorgon om religionen som går åt pipsvängen. Jag hann äta lite också, ungefär vid halv tre så tröttnade jag på mitt plugg och tog mig ut i solen istället. Skööönt. Lana kom ut också så vi snicksnackade lite, trevligt. Vid tre var det dags för historia, där vi gick igenom ett nytt avsnitt och Johan hade lite föreläsning om det, det gick väldigt segt. Slutade vid fem och då var det bara att tralla hemåt. Det stod våfflor på bordet när jag kom hem, mums.

Efter det så trallade jag, syster och musbus ner till pappa. Jag la över lite filmer från övernattningen vid globen, men tyvärr fick jag inte med dem hem, för usb-grejset fungerade inte alls på datorn, hm. Så lär dit på onsdag och lägga över de på en skiva.. Och sedan tänkte jag även anmäla mig till BSC men det blev något krångel så jag lär till banken på onsdag också, heja. Jag hann även prata med Micke igen också, trevligt. Och vid nio så fick vi skjuts hem av pappa, tack.

Och nu sitter jag här och har nyss ätti glass. Ska ta och kika på historian lite snabbt nu, skriva över det jag skrev tidigare idag på datorn tänkte jag. Och jag ska försöka få till en liten pratstund med A imorgon också, om jag lyckas med det. Annars vette tusan vad jag ska göra, kanske dags att sova sen om jag ska orka med min dag imorgon.

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback