Nu är det kväller här...

2009-04-29 @ 01:12:39
Jag börjar bli lite trött nu...

Vad har jag gjort sedan sist?! Hmm... Funderat lite över om jag kan ta några dagar i juni eller inte. Några dagar har jag ledigt och vill jag jobba dem dagarna, hm. Men jag tror faktiskt jag ska göra det, jag jobbar ju ändå bara på förmiddagen och det ger ju bra med pengar och det behövs kan jag lova. Så får säga till om det imorgon. Och jag har anmält mig till dansgrejs i Uppsala nästa helg också, så där går det pengar också. Men galet så kul det ska bli...

Och jag har även räknat på hur mycket pengar jag kommer göra av med bara under maj-månad, några tusen. Det ÄR alldeles för mycket och det funkar inte. Det blir ju en del dans denna månad, och det är jag superglad för men det kostar ju, suck. Och lite andra saker som är tänkt att göra under månaden är ju att se Beyonce, rix fm festivalen, träffa Annamia, se/träffa Sanna, se Bounce(?) osv. Det är ju en del, och jag kan inte göra allt detta. Det funkar inte med min ekonomi. Och jag blir alldeles galen när jag tänker på det, jag vill inte missa något av allt detta. Hur ska jag välja... Beyonce och Rix är ju spikat! Men resten, jag vet fan inte hur jag ska göra. Hjälp! Och resorna fram och tillbaks till Stockholm, trots att de är relativt billiga, blir väldigt mycket i längden. Gaah. Jag har problem som sagt, men jag måste bestämma mig snabbt hur jag ska göra. Önska mig lycka till, det kan behövas.

Annars har jag suttit här och pratat med Micke och Milla. Och den sistnämnda pratar jag med ännu, trevligt. Och lyssnar på Beyonce för fullt också, mycket bra. Kollat lite klipp med henne på youtube från hennes turné, jag längtar så tills jag får se henne, iih. Nej nu ska jag sluta skriva här, jag är trött och det snurrar alldeles för mycket tankar och funderingar om allt i mitt huvud just nu.. Det måste lösa sig med allt, men huuuur?!

Go´natt Alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback