27/7 - Bon 17år, galapremiär och pride!

2009-08-03 @ 23:10:36
Klockan ringde vid tio-tiden typ, vi kom upp en stund efter där. Fixade oss, åt frukost och packade med filtar och joks. Begav oss härifrån strax efter tolv typ, in på hemköp för att köpa lite fika.. Bullängd och dricka! Och tog oss sedan in till Slussen där vi skulle möta upp Sara och Bonnie vid ett-tiden. De kom och Grattis till Bon som fyllde år. :D Och vi tog oss ner till färjan, åkte med den över till djurgården och tog sedan där spårvagn ut till waldemarsudde. xD haha. Mysigt! Och där gick vi ut till "vår" udde, där vi picknickade i maj.. Slog oss ner på filtar där.. Fikade, Jess ringde och grattade Bon, dansade och hade bara skoj!! Vid halv fyra började vi packa ihop allt för vi lära hinna hem och äta lite också för att hinna iväg på nästa äventyr.. Hem till Micke allihopa, kollade datorn lite snabbt och åt lite spaghetti.. Ungefär vid halv sex så tog vi oss iväg..

Vi tog oss till Östermalmstorg och trallade därifrån till biografen Rigoletto, vi var där kvart i sex ungefär. Det var galapremiär för Sommaren med Göran, och vi tänkte kändisspana lite grann. :D Mycket press var det där och de fick ett dokument med bilder på alla personer som var inbjudna typ.. Vi försökte blänga över axeln på några, och de funkade. ; ) Bon såg att Alcazar skulle komma, och hon och Sara blev crazy typ.. Sedan såg jag att Sanna skulle komma, då var det min och Mickes tur att go crazy, haha. Och Bon såg även att Sonja skulle dyka upp, och vi blev mer crazy, helt bäst ju!! Då trallade vi upp en bit på gatan och ställde oss på sidan ungefär där röda matten började, där alla gick in.. Lättare att stå där ju om man vill prata med folket innan. ; ) Och det kom massa folk, okänt som känt folk.. Tine Matulessy dök upp också, och vi var såklart fram. Och ja, vi tror inte att vi sett en mer vettskrämd människa alltså, shiit, men vi pratade på lite om vilka vi var och lite så, så det blev bra. xD haha. Och helt plöstligt när vi står där så ser jag Sonja, åh vackra människa. Och det blev kramkalas och frågade hur det var och så.. Mysigt! Hon hade Jörgen med sig.. Hon tyckte kön var lång, haha. xD De gick och ställde sig och när de kom närmare oss så var vi fram och tog kort på henne, fiiina hon! Sedan hittade vi Alcazar eller Andreas och Tess iallafall så vi for och pratade med dem, härligt. Haha, vi hittade även Peter Settman som vi var fram till, pratade massa där och han kände igen mig och Micke från Så ska de låta i höstas. xD Kuligt!! Och vi såg Petra Mede och Edward af Sillén, så vi skyndade dit. Och de kände igen oss alla och från rätt ställe också. S&B från deltävlingen i Göteborg och mig&M från deltävlingen i Leksand.. Så himla kul! Vi pratade med dem ett bra tag, flyttade med i kön liksom. Tog bild och allt, Petra sjöng för Bon, haha. Efter en stund så kom Måns och Marie, så där blev det kramkalas och vi pratade med dem lite snabbt och tog även bild på dem i kön sen. Tillslut såg vi Lina Hedlund och S&B sprang fram till henne, de pratade och tog kort tillsammans. Sedan stod vi mest där och var glada, men vi funderade även över vart Sanna var, för hon stod med i dokumentet ju, men vi såg inte skymten av henne, haha. Strax efter sju så kom alla som medverkade i filmen och sedan stängde de insläppet och då trallade vi vidare ner mot kungsan.






@ Mikael Jansson.

I kungsan var det ju prideinvigning och det ville vi ju inte missa, haha. Det var la inte så speciellt, vi sprang runt där mest. Träffade Tobbe Ek och pratade lite med han, trevligt. Och några som uppträdde var Darin, Lill-babs, Gunilla Backman.. Och dansgruppen Urban Angels var där också, grymma! Helena var med där, hon som var med bakom Velvet på krysset som vi pratade med. Hon kände ju igen oss, haha. Mycket roligt! Allt slutade strax efter halv tio typ, nästan på en gång så drog S&B.. Jag och Micke stannade för vi ville träffa Helena igen.. Efter ett tag så kom hälften av dansgruppen ut, så vi frågade dem ifall Helena var kvar och det var hon.. En kvart senare typ så kom hon ut och kom raka vägen fram till oss, så vi pratade lite med henne där, trevligt. Och vi ses ju snart igen. ; ) haha. Vi tog hejdå och sedan begav vi oss hemåt också.. Till östermalmstorg och sedan t-banan hemåt. Hemma strax innan elva typ, sköönt!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback