31/7 - Sommarprat och supporterträff. <3

2009-08-19 @ 00:27:46
Vi sov väldigt länge denna dag, och blev kvar vid datorerna ett tag också. Men till slut så kom vi alla upp och vi duschade, åt frukost opch packade väskorna för dagen. Sedan tog vi oss iväg till Östermalmstorg och tog oss därifrån hem till Emma, vi skulle äta tacos hela gänget vid två-tiden. Jag och Jennie drog dit direkt medans Micke gick och träffade en klasskompis lite snabbt. De höll på att fixa med maten när vi kom, men strax efter var det klart och vi kunna slå oss ner och äta.. Det var väl gott, jag är ju inte ett sånt stort fan av tacos men det gick bra ändå. När vi hade ätit klart och allt så var det dags att lyssna på Jessica Marberger, för hon skulle sommarprata i p4 väst vid 15.03.. Så vi ställde upp Mikas dator upp och ner på bordet så vi skulle höra, sen satt vi alla och lyssnade kring den, knäpptysta. xD haha. Så himla sööt, lät precis som om hon läste ur en bok, haha. När det spelades massa låtar så pratade vi för fullt med varann men så fort Jessica pratade så var det knäpptyst!! Och hon spelade upp Charlie boy . Guuud så fiin låt, herregud, så kul att höra den ju... Jessica är bara helt fantastisk!! Och vid 16-tiden så var sommarpratet slut..
 

Då hade vi väldigt bråttom.. Vi skulle ju på supporter-träff med Anorah och det började vid 16.. Så alla fixade sig och kastade ihop allt och vi var iväg.. När vi stod och väntade på bussen så lära vi räkna så att alla var med.. Och då ropade Bonnie en siffra och vi alla svarade när vi hörde vår siffra, och vi var alla samlade. xD haha. Riktigt kul var det! Bussen kom och vi hoppade på, men vi kom inte så långt. Bussfan gick ju sönder efter en bit så vi hoppade av och då började det regna också, hmm.. Vi hittade en ny buss som vi hoppade på och vi klev av vid S:t Eriksplan.. In på ica och vi köpte ett kort till presenten som vi hade till Anna och skrev allas namn i det. : ) Jag och Micke trallade i förväg men vi tappade bort oss, haha. Tilllslut var vi iallafall på rätt ställe, riktigt mysigt var det. Vi var i Källaren, ungdomsgården som tillhör Filadelfiakyrkan.. Kramkalas med Anna! Och vi sa direkt att vi inte skulle bli långvariga för vi skulle iväg och kolla "lägenhet" till mig.. Vi började med att ge Anna presenten så hon fick öppna den, den var från oss alla som var där.. Det var ett specialdesignat Carriehalsband, som det stod "Anorah" på då. Riktigt snyggt och hon blev jätteglad! Sedan pratade vi lite grann, sen blev det dags för oss att ta oss iväg... Bestämde att vi skulle komma tillbaks efteråt.
  
 

For iväg till Fridhemsplan och letade reda på gatan och tog oss upp alla nio trapporna, fast med hiss, haha. Eva hette hon jag skulle till, det gick bra och vi fick kika in på rummet. Riktigt mysigt. Hon förklarade lite hur allt låg till och vi bestämde typ då att jag tar den!! Sedan blev det hejdå och vi tog oss tillbaks till Källaren till resten av folket. : ) Och strax efter då så skulle Anna sjunga lite för oss alla. Hon började med Hey hey hey, den är riktigt bra alltså.. Efter kom Beat the Enemy, den var också bra, men har inte hört den så mycket innan. Näst på tur stod Story of my own.. Så sjuktbra, bättre än när hon sjöng den på nrj, så det var kul. :D Och sedan kom Inconsolable, som blev väldigt känslosam för både Anna att sjunga och för de flesta i gänget.. Efter den så blev det en paus i sjungandet och Anna började prata om hur fina alla är, att tycka om sig själv och sådant.. Och det blev även massa flumm.. Jag blev ett djur i bondgården också, den dansande tranan. xD haha. Rolig hon.. Sedan hade klockan rullat iväg en bit och vi insåg att vi var tvungna att dra vidare. Så vi sa hejdå till alla och Anna också. Tusen tack Anna för denna kväll!


Och vi trallade vidare till t-banan och tog oss ut till tantolunden för ännu en kväll i parken. Denna gång var det 90-tals kväll!! Det var mycket folk när vi kom dit och de stod några på scenen. Jag tror Petter sjöng medans vi drog runt i parken.. Vi såg iallafall Dr Alban och Haddaway.. Nån gång här så träffade jag på Nathalie igen, riktigt trevligt! Sedan kom de vi hade väntat på, först ut var Pandora.. Hon var riktigt grym, fast vi kände inte igen så många låtar men.. Efter det så kom E-type ut och rev av alla sina låtar, så jäkla grymt ju. :D Det var riktigt kul.. Rickard Engfors kom ut också, utklädd till DeDe Lopez, haha. E-type körde extranummer och allt.. Kvällen var slut strax efter elva-tiden nån gång..
   

Och då var det raka vägen till Nalen för att träffa upp resten där.. Malena skulle uppträda där inne på kvällen, och hon hade redan kommit också.. Vi blev kvar där en stund och pratade, men efter ett tag så var jag och Micke så trötta så vi ville hemåt. Vi tog med oss Jennie också.. De andra tänkte sitta kvar där till det var slut och vänta in Malena, vilket slutade vid två-tiden.. Och vi drog därifrån strax innan halv ett.. Men det var raka vägen hemåt, kollade datorn lite och sedan somnade vi gott...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback