1/12 - Julkonserten 2009 <3

2009-12-10 @ 18:23:15
Jag kom till konserthuset i Gävle redan vid sex-tiden och då höll första konserten fortfarande på, så jag hörde slutet. Vid halv sju så var den slut och allt folk kom ut, jag träffade då Alicia som var där och såg den. Så vi stod och pratade massa och hoppades på att de skulle komma ut och signera mellan konserterna, men icke.. Men hon skulle komma tillbaks efter sista, så skulle ses då! Mamma och syster kom strax innan sju-tiden också.. Jag köpte även ett program där, de var ju så fina bilder på brudarna i ju.. :) Strax efter sju så var det insläpp, och vi intog platserna. Det var verkligen i mitten, längst fram. xD Kändes väldigt kul att gå och sätta sig där.. Mamma satt en bit bort på samma rad.. Jocke Ramsell kom in på scenen och kollade gitarren lite, och hejade på mig, haha.. Sedan såg jag även att Malin Nilsson var på kören när jag kikade i programmet, haha xD

Vid 19.30 så började showen... Och det började med The first noel och alla entrade en efter en. Sonja. Sanna. Shirley. Måns. Sedan blev det full fart. Julmedleyn, humorn var på topp, klassiska jullåtar, Shirleys egenskrivna jullåt, ja allt fanns verkligen med. Steppdans, visselsång och falsksång, så himla roligt! Vilken j*kla show alltså, helt fantastiskt. Man sitter där och bara ler, och dör av skratt vissa gånger. De här tre brudarna tillsammans på en scen kan inte bli annat än oslagbart!! De är Bäst! Och sen att Måns är med, det är ju bara en bonus! En grym bonus. Alla fyra passar grymt bra tillsammans och de gjorde showen till nåt alldeles extra! Bästa julkonserten någonsin!!! Och det bästa på hela konserten måste nog ha varit Sonjas och Sannas duett i The prayer, jag får gåshud bara jag tänker på det! Shiit så vackert det var! Jag lär ha det inspelat, det måste fixas..

Och extranummer blev det ju självklart, där alla bjöd på sina hits, en efter en. Publiken fick tillochmed vara med och sjunga i Måns och Shirleys, haha. Roligt, men publiken var inte riktigt på G kände jag. Men det blev bra ändå. Och hela konserten var FANTASTISK!


               
  

           

Det slutade vid 22-tiden och då tog vi oss ut, mötte upp Alicia då och vi ställde oss i kön direkt och efter 10-15 minuter ungefär så kom vi fram.. De fick signera programmet.. Shirley satt först, så pratade lite med henne. Hon hade sett mig direkt när hon kom ut på scenen, hon tyckte de såg ut som om jag skulle fått nackspärr.. xD HAHA. Kom fram till Sanna.. Lämnade fram presenten och grattade.. :D Hon blev mycket glad, och började skaka på den, för hon trodde det var choklad först.. Men så kände Shirley på den och sa på en gång; "de är ett fotoalbum!" Och Sanna kollar på mig och ser helt överlycklig ut och försöker få fram om det är fotoalbum eller inte.. Strax därefter så kan hon inte vänta med presenten och verkligen sliter upp det! Och tjuter rakt ut när hon ser att det är ett fotoalbum.. Hon tackade så hemskt mycket och började genast kolla lite i det! Jag pratade även med Sonja innan jag lämnade dem.. Så himla underbar hon är alltså, åh! Fina människa! ♥ Sedan stod vi och väntade till sist.. Sanna och Shirley satt och kollade i fotoalbumen.. Kommenterade lite grejer och så, så himla kul! Och när det helt plöstligt dök upp en bild på alla tre så utbrister Shirley; "men här är ju jag.. och du Sonja!!" HAHAHA, de satt där och kollade massa, skrattade och hade väldigt roligt! De glömde tillochmed bort att signera.. xD HAHA. Och som Sonja sa; "..vi får kolla vidare i turnébussen sen..". Kön tog slut snabbt, så jag och Alicia ställde oss på sidan och väntade in dem.. Sanna kom först, och hon tackade så mycket för presenten igen. Och Shirley kom lite snabbt här också och ville ha en kram, söta! Sedan tog jag kort med Sanna, tackade och hon drog iväg! Sonja kom och vi pratade massa med henne, tog kort tillsammans.. Hon är underbar, hon tackade för att jag kom och att det var kul att se mig igen! ♥ Hon trallade in och då kom Måns.. Jag tog kort på Alicia och han.. :) Sedan var allt slut, hämtade jackorna och sa hejdå till A och vi tog bilen hemåt..




TUSEN TACK BRUDAR!


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jag sitter allvarligt här och skakar just nu. (The prayer klippet bidrog en del till det, ja..). Vilka fantastiska bilder du har tagit! Nu längtar jag ännu mer till på måndag.. Det är inte många dagar kvar nu! :) Hur mår du? Tror du att du kommer ner till på måndag? Ta hand om Dig! Kraam!

2009-12-10 @ 18:58:02
Postat av: Carro

Jennifer: Naw, duetten är bara helt fantastisk! Längtar verkligen tills jag får höra den igen.. :) Tacktack!!



Jo, jag mår bra! Kämpar på med flytande och näringsdrycker!! Ja, jag tror faktiskt att jag kommer... de här hemma är inte så taggad på det, men jag vill verkligen inte missa när jag har en biljett och allt! Rädd att jag ska svimma och inte ha orken, men det ska jag nog klara.. Får dricka mycket bara! Sen är jag ju fortfarande uppsvälld, haha, lite rädd att träffa alla då!! xD Menmen, jag får ha sjal eller nåt! Kramkram

2009-12-12 @ 12:03:44
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback