14/12 - Helt fabulous! <3

2009-12-22 @ 01:07:35
Jag kom till Stockholm vid fem-tiden, då tog jag mig in på terminalen och slog mig ner på en bänk och drack lite saftsoppa innan jag tog mig ut på stan. Kilade sedan vidare till Åhléns och Ur&penn och fixade det jag skulle.. Sen kollade jag runt lite till innan jag slog mig ner i trappan inne på bion vid Hötorget. Där satt jag en bra stund, det var ju för sjutton iskallt ute ju! Drack min näringsdryck då också. Messade med Jennifer, och hon kom strax innan sju-tiden.. Så kul att ses igen ju! :) Vi tog oss in på konserthuset direkt, hängde av oss jackorna och jag ställde mig i den långa kön till toan. xD haha. Efter det så letade vi på våra plaster, vi hade ju två platser mellan våra platser, så vi frågade paret som satt där om de kanske kunde flytta ett steg, det var inga problem! Och vi satt nääära, haha. Vi satt och pratade lite innan allt började.. :)

Klockan blev 19.30 och det började... Bandet kom in och det blev applåder, de började spela, och tillslut så kom tonerna till "The First Noel" och Sonja kom upp på scen, applåder.. Sanna därfter, mer applåder.. Efter henne kom Shirley, applåder och sist entrade Måns scenen och där blev det applåder och jubel!! Efter låten så hälsade dem oss alla välkomna till konserthuset! Fortsatte med "Stilla natt/Silent night", så fiiint! Sedan fortsatte de med medleyn, julklassiker, massa humor och vi skrattade som bara den. Eller så gott jag kunna iallafall.. När de körde snurrhjulet, så säger ju typ Måns att han har pratat med publiken och att publiken vill se/höra visselsolo, falsksång och stepp.. Och Sanna pekar på mig och bara; "Vill du det? :O" Så jäkla kuuul. Sen körde dem på och guud va alla skrattade, så himla kul! Efter det så fortsatte medleyn och sånt... Extranummer i form av deras egna låtar, som fick mycket applåder! Skrattade hejvilt i Shirleys Min Kärlek när det var dags för uppsjungning, haha. Så himla roligt.. Och konserten avslutades med "Jul jul strålande jul", så vackert! Jag älskar konserten, den är bäst! ♥ 


 
 
   

När det var slut så tog vi oss ner till entréplan, messade med Micke, han kom då! Och vi letade oss fram till signeringsstället. Mycket folk som skulle fram där, ingen ordentlig kö heller, det var jobbigt. Så vi väntade till sist. Vi hejade på lite folk istället.. Marie Serneholt var där, så vi pratade lite med henne. Sonjas föräldrar pratade jag lite med. :) Och sedan var det lite vänner till brudarna där, plus deras kärlekar! Jag pratade med Sussie från mlp också, najs. Sedan när kön minskat rejält, eller de var väl typ bara vi kvar som skulle fram, så tog vi oss fram.. De var bara Sonja och Sanna vid borden då, för Shirley var ute och hälsade på folk hon kände typ och Måns vette tusan vart han var.. Jennifer gick fram först, till Sonja och pratade.. Samtidigt så sträckte sig Sanna fram till mig och frågade hur jag mådde och så, söta. :) Och Sonja frågade även hon.. Hon blev också glad att jag hade nån med mig, att jag inte var där själv, hon hade varit väldigt orolig för det! Fina människa! Så hon bad M och J att ta hand om mig, haha. Det blev mycket prat om operationen och hur jag mådde.. Så söta som bryr sig så mycket! ♥ Jag lämnade fram lite bilder som de fick signera också, mys! Och lämnade även en liten present till Sonja, bara för att hon är hon! Sen stod vi där ett tag... Sonja tackade för att jag kom, och sånt! Och sedan trallade hon ut till familjen och Sanna tog sig ut till oss.. Vi ville ju ha kort tillsammans, trots att jag såg ut som jag gjorde. xD haha. Lite snabbt prat där och sedan drog hon iväg också. Då hittade vi Shirley bland allihopa, haha. Kramkalas och frågade direkt hur jag mådde, om jag var yr och så. Söta! Hon hade tyckt så synd om mig under showen, när jag skrattade.. Haha, hon vet ju att det gör ont att skratta, och att man ska väl inte egentligen skratta.. Så söt! Sedan var hon tvungen att rusa också, och jag sa att vi ses på lördag! Vinkvink. Sedan var vi fram till Sonja igen för att vi ville ju ha ett kort tillsammans där också. Och det fick vi, söta hon! Och då pratade vi lite till med henne, sa då igen att vi ses på lördag! Och hon började direkt med att jag måste vila hela veckan och så isåfall, så det lovade jag henne! Hon tyckte jag var sööt, med mitt svullna ansikte. xD haha. Fick en mysig kram och sedan skulle hon gå! Tacktack för allt!!


Och vi var tvungna att hämta våra jackor, de kom och sa till oss, för de skulle stänga. HAHA. Vi hade helt glömt bort jackorna ju... Hämtade dem och sedan tog vi oss iväg, sa hejdå till Jennifer vid t-banan och jag och Micke åkte vidare hem till han. :) Var hemma vid elva-tiden ungefär, satte oss i köket och pratade lite med Mickes mamma direkt. Sedan fixade vi in sängen i Mickes rum, bäddade och tog sedan nåt att äta/dricka. Gott! Sedan gick vi och la oss, lite prat men sedan go´nattade vi!

Kommentarer
Postat av: Mika

Det låter helt undebrart hjärtat! <3 är så glad för din skull! Fina S:en! <3

2009-12-22 @ 11:46:49
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback