24/11 - Stjärnklart. <3

2009-12-08 @ 18:10:36
Vi kom till konserthuset redan vid sex-tiden, stod där och snurrade runt. Efter en stund så tog vi oss bort mot artistingångssidan, för det stod massa folk där. Och vi frågade efter biljetter typ och följde med in och hämtade de i receptionen där. Najs! Tillbaks ut och raka vägen in, wow va fint det är där inne alltså! Vi hängde av oss jackorna och tog oss upp, insläpp efter en stund. Vi satt på rad 12 i mitten, riktigt bra platser. :) Vi började genast kolla oss runt om vi såg nån vi kände igen.. Vi visste ju att Linda Hansson skulle komma så henne försökte vi hitta.. Vi såg Carro(dansare i ragdollz), Alvaro(dansade bakom Måns i somras bl.a.) och Vicky(dansade bakom September i somras bl.a.). Och sedan hittade vi Linda och hennes vän när de kom, då såg vi även Petra Mede.. Men, ja, vi höll koll på Linda och tänkte att vi ringer henne i pausen sen, men hon kom närmare och närmare, in på raden framför oss och de hade platser framför oss! Haha, herregud alltså, lite komiskt! Kramkalas och lite snack, underbara!! Sedan väntade vi bara..

Strax efter sju så började själva showen.. Anders Berglund pratade och sedan visades en video på tre skärmar, som visade alla artister. Och vi dog när vi insåg att Jess var med också. Söta hon! Sedan började musiken till Stay the night och Alcazar entrade scenen. Så himla häftigt.. Det fortsatte sedan med Harlem Nights, jag gillar den låten! Och Jess var så himla söt på dansen där, åh. Och den sista var Alcastar, början på den är så himla cool, jag älskar´t. Riktigt jäkla grymma var dem.. Efter dem så var det dags för Nanne Grönwall som började med låten Vilddjur(?) och oj så vi skrattade åt Jess, Sandra och Vera på kören/dans.. Så himla söta i sina rosapuffiga shorts.. xD Sen körde Nanne en lugn låt, Stay with me baby, och fina Jess på kören! Avslutade med Håll om mig, men först lite snack innan om att hon inte kan köra tre låtar utan skobyte.. xD Rolig hon! Brolle stod  på tur och han började med Watching the stars, herregud va länge sen det var man hörde den låten, jag kände ju inte ens igen den... Fortsatte med en Elvis-låt In the ghetto, hade vi inte dött innan så dog vi ju här iallafall. Jess körstämma..Oh my!! Sist körde han Det är hon, den är faktiskt bra! Sedan kom Nina Söderquist in och körde av ett musikalnummer från Spamalot, lika jäkla galet varje gång, love it! Tick tock efter det, med Vera, Sandra, Fredrik och Patrik på dans, najs.. Och hon avslutade med Gabriellas sång, vilken röst hon har!!! Sist ut var Lena Philipsson som började med Lena Anthem, häftigt om något. Hon är ju bara så grym!! Helt galen på scenen.. Sedan blev det 80-tal, herregud. Dansarnas kläder, jag blev kär!! Det var nämligen dags för Dansa i neon, som även publiken fick sjunga med i, haha.. xD Avslutade med På gatan där jag bor, spelandes på ett piano, så fiiint!! Sedan hade alla artister varit ute och sjungit, och det fortsatte med att Alcazar kom ut och sjöng nån Påvel Ramel-låt, de var nog det tråkigaste. Det gav mig inget alls.. Och efter det så blev det ett långt rockmedley som avslutade första akten.. Och det var dags för paus, 20 minuter!

Vi skyndade oss ut på sidan och hann i kapp Petra Mede, så det blev kramkalas och pratade lite där. Blev presenterad för hennes syster också.. Sedan kilade vi utanför salen där vi hittade på Carro, Vicky och Alvaro som vi var fram till.. Främst för att heja på Carro, men Vicky kände igen oss sen i somras.. xD haha. Mys och prata lite, sen började det ringa in igen och vi intog våra platser..

Andra akten började vid tio över nio ungefär, med att alla artister ropades in på scenen om 5 minuter.. xD Och Nina kom ut med diskvagn och balja, sen sprang artisterna ut och in och städade och fixade disken, så sjukt jävla kul!! Sedan började det "på riktigt".. Minns tyvärr inte allt i sin ordning och allt här.. Men några guldklimpar ur denna akt lär jag nämna; Linas musikalnummer, hon är helt otrolig! Nanne och Lenas medley, speciellt Lenas charader till Nannes "Den vilda". Tess som hemmafrun Sonja, helt lövely. Nanne och Ninas duett i Bed of roses, och Patriks dans, wow. Mellovinjetten med Jess, Fredrik och Anders, iiihi. Alcazars medley, med danser. Andreas, Brolle och Jess i One love, helt fenomenalt! 80-tals medleyt, MYS! Spice girls, hahaha, så jäkla roligt! WHAT A FEELING! Haha, ja det var några... det finns några till som jag missat men inte minns riktigt.. Showen slutade väl kring halv elva-tiden ungefär.. Shiit vilken show alltså, så himla grymt!! Helt fantastiskt!

Vi pratade lite snabbt med Linda innan hon drog. Så mysigt att träffa henne igen ju.. Vi tog oss iallafall fram mot scenen, träffade på Franz och Mio på vägen så pratade med dem. :) Sen drog dem och vi messade Jess om att vi var där, men inget svar.. Hojtade till Fredrik lite snabbt, att hälsa Jess från oss och efter det så tog vi oss ut ur salen.. Messade Jess och skrev att vi ses utanför istället.. Vi tog oss ner och där nere stod Linda och hennes vän och pratade med Jennie Larsson, sa det till Micke och han såg inte henne först utan han såg Lisa Stadell. Snacka om att jag blev glad, jag flög fram på henne typ, goskram! Åh, vad jag tycker om henne! Pratade massa med henne, sedan även med Jennie när Linda gick.. Mysiga tjejer! Hämtade ut jackorna och tog oss till artistingången, även Lisa och Jennie tog sig dit. Jess ringde också och frågade vart vi var, söta. Vi kom in genom dörren strax därefter och där inne stod hon, kramkalas! Hon pratade lite med L och J först, sedan kom Vera, vinkvink till henne, och då försvann L och J till henne. :) Då pratade vi massa med Jess, hon är så otroligt fin alltså. Hon tackade för stödet och tyckte det var jättekul att vi var där. Sedan var hon tvungen att kila in på möte, och avslutade typ med; "Tack för att ni fortfarande tycker om mig!" ♥ Vad tror hon egentligen, fan vad jag älskar henne! Vi trallade ut mycket glada och nöjda för kvällen..

Tog oss mot centralen sjungandes på Stay the night och Håll om mig. Vi kom även ikapp Jennie oich Lisa som undrade vad de för en liten konsert, haha.. xD Vi träffade Frida Karlsson i rullstrappen ner till t-banan, pratade lite snabbt där.. Sedan neråt, där vi trallade förbi brudarna igen.. Vi vinkade hejdå till Jennie och strax innan vi hoppade på så kom Lisa fram och sa hejdå typ och sa att det var lättast för henne att ta pendeln för hon visste ej hur bussarna gick.. Men söta hon liksom, vinkvink.. Vi åkte hemåt, var la hemma kring halv tolv typ. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback