28/11 - Älskade, älskade J. <3

2009-12-08 @ 18:11:10
Jag och Micke tog oss ut till Värtahamnen till ett-tiden för att träffa Annamia, lite över ett så kom hon. Och det var så otroligt mysigt att träffa henne igen ju. Åh! Kramkalas och massa prat med henne.. :) Sedan skulle hon in och jobba och vi drog in mot stan igen och kikade runt i lite butiker. Det var ju så fasligt mycket folk ute.. xD haha. Vi träffade Sara och hennes pappa som var på besök i storstaden.. Pratade lite med dem och sedan bestämde vi att vi skulle träffas vid halv fem-tiden utanför konserthuset, ihopp om en träff med Jess.. Vi begav oss vidare ut på stan, sedan drog vi till nå matställe, minns inte namnet. Vi åt iallafall kebab och pommes, gud så mycket vi fick och gud så gott det var, dit ska vi lätt gå igen..

Vi gick och fixade det sista och tog oss sedan till konserthuset, Sara kom strax därefter och där stod vi och frös typ.. Nä vi stod där och kollade lite folk så kom det en bekant människa.. Och Sara bara typ ".. var inte det där?" och jag svarade ".. jo, jag tror det..". Och det stämde alldeles ypperligt att det var Lina Hedlund! Hon pratade dock i telefonen, men fick varsin kram, frågade hur vi mådde och vi berömde henne för Stjärnklart! Och en stund därefter så kommer Jess och pratandes i telefon, länge också.. Men tillsut så kom hon fram till oss, goskraaam och massa prat med människan.. Hon fick lite julklappar också, en tavla med en bild på från i somras, ett hjärthalsband och lite pepparkakor som jag och Micke bakat.. xD Sedan ville vi ta kort med henne, då hon utbrister i; "Nä, men jag är så fuuuuuuul idag!" <3 Då skällde vi ut henne lite, mycket roligt.. Vi fick våra kort. (a) Sedan var hon tvungen att skynda sig in.. Vinkvink, och vi var alldeles uppspelta!! Så vi tillochmed missade att Andreas Lundstedt gick förbi oss.. xD Så himla kul.. "Eh, HALLÅÅ?!" och vi vände oss om och såg han, och hejade såklart.. haha. "mm, eller hur! Ni e ju fan helt blinda!", fick kram och sedan pratade vi lite med han innan han skuille in.. :) Och när han gick in så kom Nina Söderquist, så vi stannade vid henne. Hon är go fan! Och rätt som det var så kom chefen för alltihopa och frågade om vi skulle gå ikväll men icke, men han kunde skriva upp oss. Så han skrev upp mig och Micke (Sara skulle ju tyvärr hem på kvällen..).. Sedan skulle Nina iväg och köpa mat för kvällen men vi skulle ses efter.. Vi trallade iväg mycket glada!! Det blev hejdå till Sara då också, kramkalas men vi ses nog snart igen.. :) Jag och Micke tog oss en snabbtripp till TV-huset, det var ju MGP nordic där på kvällen och Bounce skulle vara med. Försökte få syn på Jennie, men vi gav upp ganska så snabbt.. In på ica lite snabbt vid karlaplan och sedan fortsatte vi mot konserthuset, den var ju strax innan sju och halv åtta började det ju..


Vi trallade in vid artistingången där för vi visste inget annat. Men dit skulle vi och sedan släppte dem in oss vid dörrarna där.. Så vi fick ta trapporna upp, vi tror vi gick förbi artisternas rum, kan ha sett Nina.. När vi går där så hör vi nåt bakom oss i trappen och saktar in lite, då kommer Nanne gåendes, så vi hejade på henne! Haha! Trallade vidare och hittade en dörr ut till parketten, tog oss ner och hängde in jackorna och kollade lite på folket. Vi kände oss lite felplacerad där va, alla var finklädda och allt. xD haha. Sedan trallade vi uppåt och försökte luska ut hur fan vi skulle komma upp på andra läktaren, men det löste sig tillslut. Och vi slog oss ner längst fram, längst upp, på sidan av scenen. Så vi såg allt som hände från sidan, men toppen sikt rakt ner/fram på Jess!

Vid halv åtta så började det och videon rullade, det blev ett jäkla jubel varje gång ett företagsnamn visades, så kuul! Och vi dog igen över Jess, åh! Showen var fortfarande lika jäkla grym, om inte bättre!! Ojoj, vi satt nog där mest med ett leende på läpparna hela tiden och sjöng med och dansade.. :D Åh! Och jag gillar Vilddjur med Nanne, så grymt! Och In the ghetto med Brolle, vi dog igen.. Herregud! Och dansa i neon var lika häftigt som förra gången. :D Jag älskar de där färgglada, neonfärgade kläderna de hade!! En liten rolig grej vi upptäckte under aktens gång, var att vi såg bakom, in genom dörren liksom. När de stod där och körade, när de bytte om och allt. xD haha. Sedan var det typ 30-45 minuters paus, vi fick ta mat om vi ville men det var inget för oss.. Vi satt kvar i salen och pratade istället, kollade på Patrik när han repade sitt dansnummer i Bed of roses. Messade även Jess och berättade vart vi satt ifall hon inte hade sett oss redan.. Tillslut så började allt igen, in med diskvagnen och allt. :D Lena är fan bäst där, med alla sina kommentarer. xD haha. Och i mello-vinjetten med Jess, Fredrik och Anders.. När Anders sjunger och Jess och Fredrik ställde sig i trappen, då stod hon rakt mot oss och hittade oss och flinade sådär sött. :D Och när Anders presenterade dem lite snabbt så skrek vi lite extra på Jess och hon vinkade mot oss innan hon sprang bakom, söta! Sen hade hon lite koll på oss hela tiden, najs. Tror även att Andreas hittade oss också, i deras medley! Hela akten rullade på som vanligt, så himla bäst ju!! Och Brolle, Andreas och Jess i One love igen, vi satt typ där och snyftade. FYFAAN VA FIINT DET ÄR!!! Hon är amazing! Det var lite kul och se när alla folk kryper fram och så.. xD Och Lenas och Brolles duett i Total eclipse of the heart, fantastiskt!!! Showen var fabolous, vi var så glada och lyckliga efter detta.. :D På slutet stod vi upp och dansade och skrek som galningar typ, WHAT A FEELING!

Efter allt så skyndade vi oss ner, hämtade ut jackorna och tog oss raka vägen till artistingången och slog oss ner i soffan därinne.. Klockan var ju strax efter elva bara. Vera var den som kom först av de vi ville träffa, men inge kramkalas. Hon var mycket sjuk, inge kul alls, men vi pratade lite med henne och berömde henne! Sen kilade hon in bakom, strax därefter kom Nina. Så pratade lite snabbt där innan hon skulle åka hemåt.. :) Tess kom sedan, hon blev glad att se oss.. :D Pratade lite där och berömde henne med! Efter där så kom Lina, lite prat och hon skulle raka vägen hem och vila inför morgondagen (stjärnornas hoppning i globen). Vinkvink.. Sen kilade ju Patrik och Fredrik och några ur bandet förbi.. Tillsist så kom fina Jess, kramkalas! Och vi välde beröm över henne, så underbart! Människan är ju helt fantastisk! Också pratade vi lite om allt möjligt, sedan var hon tvungen att gå bakom och fixa sig och så. Kramkalas, pussovink och ses snart. ♥ Överlyckliga drog vi därifrån, en jäkligt lyckad dag! Vi trallade mot åhléns, hoppade på t-banan hem till Micke och var nog hemma strax efter tolv-tiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback