8/11 - Best of the Best. <3

2009-12-07 @ 15:23:51
Drog från Micke strax efter halv åtta.. Tog t-banan till centralen och bytte där till pendeln mot Älvsjö och Stockholmmässan. Framme där vid halv nio-tiden ungefär.. Checkade in och betalade, endast 500:- för mig.. Och drog raka vägen till toaletten sedan för att byta om till träningskläder, det fanns inge omklädningsrum. När jag var fit for fight så tog jag mig till salen och la väskan i ett hörn där... Hämtade ut skorna och bytte om till dem, najs.

Man fick ett bonuspaket med i priset också, som innehöll detta..
- Ett par träningsskor, Reebok. (värde 1200:-)
- Gratis TP-timme. (värde 500:-)
- Träningsväska (värde 365:-)
- Entré till AlltförHälsan-mässan. (värde 130:-)
- Handla reebok-kläder på plats till 60-80% rabatt.
- Och träna 6 stycken klasser...


Konferencier för detta event var Sabina Dajfjäll..

~Klockan 9.00-10.00 var det West African Moves med Fanny Granström.
Det var alltså afrikansk dans vi började med. Väldigt ovana rörelser. Men det var kul ändå. Fick prova på lite olika stilar och så, allt från små snabba rörelser till stora långsamma.. Men det gick bra, roligt och svettigt pass.

~Klockan 10.15-11.15 var det Let´s move; Samba med Cecilia Ehrling.
Wow, vi körde Samba.. Enskilt dock. Gud va roligt det var, vilken glädje hon förmedlar. Riktigt roligt att testa på.. Man kände ju igen det flesta stegen från Let´s dance (där hon vann 2007) också. Lite salsa, cha-cha-cha, rumba och allt blandat.. Snabbt, långsamt, snurrar, hopp.. Verkligen ett pass i min stil, jag älskade det!!! Vill jättegärna testa på detta igen, och få dansa för Cecilia.

~Klockan 11.30-12.30 var det Kombinationsträning med Martin Lidberg.
Den här klassen hoppade jag över, man skulle vara två och två och det kände jag inte riktigt för.. Jag var ju där själv och kände ingen där. Jag kollade på istället och det var riktigt roligt.

Sedan lunch mellan 12.30-13.30. Fick testa på freestyler om man ville, men jag kollade bara.. Sedan gick jag runt på mässan lite och var även in i spelrummet, där det fanns sånna där dansmattor, så jäkla kul!

~Klockan 13.30-14.30 var det Bodyjam med Åsa Fornander.
Den här klassen var bara så himla härlig. Blandade stilar verkligen. Fick lära oss små koreografier, gud så kul! Jag körde på för fullt och ville aldrig att det skulle ta slut. Åsa är grym också, vilken glädje, åh. Detta var bland det roligaste på hela dagen..

~Klockan 14.45-15.45 var det GymGlam Part II med Caroline Nilsson.
Jag var med i början på den här klassen, men kände sedan att benen inte orkade riktigt och jag ville ju orka Jennies, så jag klev av denna.. Sprang och bytte om och sedan satt jag mest och kollade.. Det såg väldigt jobbigt ut, de var en del till som gav upp..

~Klockan 16.00-17.00 var det Booty med Jennie Widegren.
Klassen jag hade väntat på, den jag var där för.. :D Vi började med en kort liten uppvärmning och sedan igång med koreografin. Jag hade sett den förut, hon körde den i en av hennes grupper på BSC.. Körde till Beyonces Single ladies, och de som ville fick ha high heels.. Jag körde dock utan, men jäklar va snygg den koreografin är.. Det gick riktigt bra! Vi gick igenom den flera gånger och Jennie kollade in alla. Och Jennie är bara så sjukt grym, WOW! Bästa på hela dagen..

Efter klassen så var jag fram och pratade lite med henne, underbara hon. :) Pratade självklart lite dans och så, lite vad jag ska tänka på när jag dansar och allt. Fina! Sedan tackade jag för dagen och gick och bytte om och tog mig iväg till centralen för att sedan åka hemåt!


Längtar redan till Best of the Best 2010, ska lätt gå då igen alltså!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback