Jag älskar att röra på mig.

2009-02-03 @ 20:28:40
Kom till skolan vid halv tolv. Och där stod vi nårga stycken och väntade på att klockan skulle gå typ, haha. Vi var sju stycken som tog bussen in till Gävle vid halv ett. Vid ett ungefär skulle vi vara på Arkiv gävleborg, där var det ett gäng till i gruppen. Det började med en liten föreläsning om arkivet. Det var lite intressant, men jobbigt att höra på ändå. Men sedan fick vi gå in i arkivet och kolla runt lite. Det var mycket intressant att se hur de såg ut i arkiv och sådant. Sedan fick vi en uppgift var allihopa och vi fick leta i gamla papper efter svaren, jag gav upp min uppgift efter några minuter bara för jag förstod inte vad jag skulle leta efter, haha. Vid halv tre så var besöket slut och då begav vi oss till bussen igen och åkte hemåt.

Trallade hela vägen hem, i kylan. Tog lite mackor när jag kom hem och sedan packade jag väskan och begav mig till badet för att träna lite. Det var dags för step up&styrka. Och det var sååå sjuktkul att träna igen, att röra på sig. Wohoo. Men shit så jobbigt det var, har ju inte tränat sen i maj. Och jag tog nu ut mig lite för mycket nu första gången, men vafaan jag älskar att träna ju!!!! Men jag har nog träningsvärk imorrn. (a)

När jag kom hem så blev det typ mat direkt, jag och Robert var det som åt. Och kollade lite på tv också. Vänner bl.a. Nu sitter jag här och kollar på Top model 11. Men jag ska nog ta och plugga lite spanska, det känns så, läsa på lite till imorrn!!

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback