Ni är ju helt otroliga. <3

2009-02-22 @ 21:10:24
Klockan ringde vid åtta imorse. Upp och hoppa, duschade och sådära, kollade datorn också. Strax efter tio begav vi oss iväg, och den där jobbiga backen upp till vägen. Fyfaan, kändes som man backade när man tog sig framåt. xD haha. In på hemköp och köpte dricka, sedan iväg till tågstation. Tomas G:son dök även upp där, haha. Tåget kom vid 11.11 och vi fick G:son typ bredvid oss, hahaha, och då kunde det inte bli något snabb om gårdagen typ. Bytte i Borlänge, kom till Viken vid 13.22 och på bussen till Valbo vid halv två. Jobbigt med all packning bara. xD

Tog oss till scenen direkt, det var nämligen Schlagerstjärnan där. Så Annamia och Jennie var det som gällde nu. :D Kom in vid två typ. Vi stod vid sidan av scenen vid montern hela tiden och pratade massa med A och J. Och även Nadja Juslin m.fl. Alice Svensson kom också på besök. Så vi stod vid dem hela tiden och snackade och garvade en hel del. De är ju verkligen helt galna fan, jag gillar er Annamia och Jennie!!! Gästartister för dagen var Nadja Juslin och Bonde-Peter, haha. Nadja är grym och Peter var faktiskt bra också, hans låt fastnade på hjärnan, inte kul. xD haha. Vid halv fem så gick jag och Micke och åt lite på Sibylla. Sedan tillbaks till scenen, till Annamia, Jennie och en till tjej. De skulle iväg och äta så vi hängde på. Ännu mer galenskap och skratt.. Vid halv sex var vi tvungna att dra, sa hejdå till A och J. Det var sjuuuktkul att träffa er idag. :D Tacktack! Vi ses nog snart igen!!!

Mamma, Robert och syster kom och hämtade oss i Valbo. Det var raka vägen till Gävle, för Micke och syster skulle med upptåget till Stockholm respektive Uppsala. Sa hejdå till Micke, galet kul helg har vi haft!!! Lövely! Byebye till syster med. Sedan var det raka vägen hemåt, packade upp väskan, åt lite och sedan slog jag mig ner här.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Heej!!

Så kul vi hade, GILLAR DIG MED hahahaha!!! ses snart!

2009-02-23 @ 19:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback