Snart dags...

2009-02-07 @ 19:41:02
Nyligen ätit här nu, det blev donken, mycket gott!! Annars har jag inte gjort så mycket idag, kollade ju på filmen såklart. Sedan har jag gjort lite fler uppgifter i info&layouten, några kvar nu bara som jag ska göra nästa lektion. : ) Inte så mycket mer plugg, för jag vet inte vad som behövs göras. Började lite med en dialog i spanskan som vi ska göra till på onsdag, så den lär jag fortsätta med. Sedan finns det inte så mycket just nu!!!

Snart dags för Melodifestivalen också. Första deltävlingen ikväll. Jag har inte riktigt fattat att det börjar idag, ingen schlagerfeber alls. Jag har inte läst några tidningar, inga bloggar för det har jag inte orkat. Jag har inte ens lyssnat på låtarna. Då det ska bli lite spännande att höra de för första gången nu ikväll. Jag hoppas och tror på Shirley ikväll. Även Alcazar hoppas jag på!! Sedan bryr jag mig inte så mycket mera. Jag skriver väl troligtvis efter schlagern igen...

Nu ska jag ta på tvn här, hämta chokladen och sätta mig till rätta. Kanske kolla i schlagerbibeln innan det börjar, har inte hunnit eller tagit mig tid till det ännu, haha.

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback