Varför sitta här?!

2009-02-17 @ 22:08:35
Jag gör verkligen inte nå vettigt alls här. Jag borde inte ens sitta här alltså. Jag har lite att göra ju... Eller lite, jag har mycket plugg fan. xD Jag har inte börjat med något, som jag nämnde i förra inlägget så har jag prov och en diskussion imorrn, blöö. Jag orkar verkligen inte plugga till det, det får gå som det vill imorrn. Sedan har jag ju historian och pedagogiskt ledarskap som ska vara klart till på fredag, inte börjat ännu... Alltså, jag känner att det inte är nå bra att ha prov och inlämningar och sådant när det är Melodifestivalstider!!! Det går verkligen inte att plugga då, haha. Seriöst!!!

Som nu till exempel, jag sitter här och glor på Måns nummer om och om igen. Och känner att det är mycket roligare att göra än att plugga. Mellon tar över mitt liv. xD Jag måste försöka få tillbaka lite av livet iallafall innan allt går skit i skolan, haha. Heja mig!!!

I'm still standing for hope and glory. I've been fighting for my love story. . .

Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Mika

Jo tack, det där med prov och inlämningar under Mellotider vet jag EXAKT hur det är... xD Seriöst, jag har prov TRE fredagar i rad. DET ÄR ELAKT!!!!!!!!

2009-02-18 @ 09:52:33
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback