Vi tre i Globen.

2009-02-22 @ 01:21:56
Vi stod nog sammanlagt en timme utanför arenan och väntade vid artistingången. Mycket kallt, yes. A-K och Emma kom förbi där också och pratade lite grann, de var ju också på deltävlingen.. Och träffade även Marre innan hon hoppade på bussen.

Vi messade med Jess och hon sa att hon redan hade dragit, mycket tråkigt tycket vi då. Men icke sa nicke, människan kom ut tillsammans med Linda Hansson efter en stund. Och då blev vi mycket glada. Kastade oss på Jess, massa prat och det var så mys. Det blev även kort här. Hejade även på Linda, hon är go ju!!! Jess och Linda skulle nämligen hem till Stockholm direkt, så de hoppade in i bilen och försvann.

Passade på att ta ett litet snack med Petra Mede också innan hon skulle åka. Hon är cool fan. Petra tyckte det var kul att vi gillade henne, hon blev glad. Vi berättade även att vi kommer till Globen. Petra bara: Vi tre i Globen, vi tre!!

Hejade på Britta Bergström också, det var riktigt kul. En liten snackis där, passade då också på att hälsa från Celicia. Vi träffade Molly Sandén och grattade till finalplatsen. Pratade lite med Bobby Ljunggren och även Henric von Z. (studiomannen)

Träffade ju givetvis Dea också, hon fick värma oss liksom, haha. Hon är bara riktigt mysig alltså, pratade lite med henne. Sedan fick hon och Lars Hägglund sjunga lite i kameran till dokumentären. Det hanns även med att ta kort tillsammans, innan de skulle på bussen.

Och självklart så träffade vi Nathalie också. Hon är för underbar, dock så blev det väldigt snabbt för hon skulle med bussen. Och vi hann heja på Jenny "Velvet" Pettersson också. Kramkalas och lite snabbt snack. Hon är så sööt. Vinkvink , slängkyssar och sov så gott blev det från brudarna när de hoppade på bussen.

Sedan skulle bussen åka och vi sprang iväg. Trallade hela vägen hemåt. Det gick ganska så fort hemåt denna gång, för vi var så glada så. :D Träffade ju de vi ville träffa!!! Wohoo. <3

 

Underbar kväll, verkligen. <3

Kommentarer
Postat av: Mika

BARA SNYGGA BRUDAR PÅ BILDERNA JU! ;) :D <3

2009-02-22 @ 11:16:16
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Anna

Jättefina bilder. Är det bara jag som tycker att Jessica och Dea ser näst intill exakt likadana ut? :O Jag ser ärligt talat knappt inte skillnad på de!

2009-02-23 @ 18:58:13
URL: http://annapee.blogg.se/
Postat av: Karolina

krama Jessica från mig, vet du om hon har ngn facebook,var länge sen jag träffade henne,bästa tjejen!



kram

2009-02-24 @ 18:34:28
URL: http://moresubtle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback