STOOOOOCKHOLM!

2009-07-03 @ 23:58:21
Yes, jag ska bara säga hej här nu. Jag är då i Stockholm IGEN! Åkte nämligen hem igår kväll efter konserten med Sonja, Sanna och Brandur, vi fick en chock när en av våra körfavoriter, Therese Löf, dök upp på scenen. Jäkligt lyckad dag alltså. Jag åkte som sagt hem efter det för att jag var tvungen att städa imorse. Och efter det så åkte jag tillbaks hit, haha. Träffade upp Micke och Mika och vi har varit på NK och sett Malena. :D Vilken stjärna, vilken människa. I LOVE HER!!! Söndag kommer bli BÄST, utan tvekan!!! Sedan har vi spenderat kvällen hos Thilda där Mika bor.. Vi har ätit gott och dansat loss. Vi är bäst!

Och nu är vi hemma hos Micke och ska snart sova här.. Ska fixa och trixa lite kanske.. Dags för sommarkrysset imorgon. Där vi har vår favorit Tessan på kör även Malin Nilsson. Det ska bli skoj!!! :D Hörs mer när jag har tid... xD

Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Annika

När du har tid. Du e så himla buisy (?) nu xD

I like to be buisy ^^

Have fun! <3

2009-07-04 @ 00:08:04
URL: http://sannafreak.blogg.se/
Postat av: Mika

TACK och PUSS för i förrgår och igår... vi ses om några timmar igen bästaste!!! Så otroligt galet och UNDERBART!



p.s. Jag hittade Malena på golvet nyss. Pappersbiten du vet. Jag slängde henne. Stackars Malena. Längtar till pride, snygga transor... HAHAHAHAHAHAH! Älskar dig! och jag SKA sova! Snart! typ nu! GODNAAATT!

2009-07-04 @ 01:53:09
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback