13/6 - Obeskrivligt fan. <3

2009-06-18 @ 23:38:53

Klockan stod på ringning vid sex-halv sju, vi kom såklart inte upp direkt. Men efter ett tag så, vi duschade, åt frukost och packade ihop våra väskor. Och vi begav oss iväg, tog t-banan in till centralen och där hoppade vi på pendeln mot Södertälje/Gnesta vid 9.12.. Och där blev det buss sista biten till Flen. Jag åkte på ungdomsbiljett, så jag var 18 för dagen. xD haha. Vilken jäkla väg det var dit och vilken fart bussen hade, hejohå.. Vi kikade våra facebookar i mobilen bl.a. och pratade massa. Vi kom fram till Flen vid halv tolv ungefär, Sara kom då och mötte upp oss. Hennes pappa bor där och vi skulle bo där en natt, för vi skulle på Fest i Flen som var där då.. Markoolio var gästartisten och då med Jessica Marberger på kören, ihi. Vi trallade hemåt till hennes pappa direkt, som bodde typ 5 min från stationen och området där allt höll till. Där kikade vi datorn lite och fixade oss lite granna.


Sedan tog vi oss ut och in till centrum för att ta ut pengar och köpa något lätt att äta, det blev lite strips. Efter det så trallade vi bort till området, just då så hade Tobbe trollkarl någon show och det kryllade av småungar, haha. Vi kollade lite på det och sedan tog vi oss bort till scenen för att kolla om någon visste om Marko&Jessica skulle repa något. Vi fick svaret att de var påväg dit och att de skulle repa vid halv tre typ. De var då en timme kvar, så vi for hem och hämtade Mickes kamera och sedan iväg till coop med Saras pappa för att handla kvällsmat och lite frukost. Efter det så tog vi oss raka vägen till scenen, ställde oss bakom för att vänta in Jessica. Kollade massa bilar och allt, och rätt som det var så kom hon framför oss på andra sidan vägen. Vi verkligen sprang rakt över och kastade oss på henne, goa människa. Och stod där och pratade ett bra tag om allt möjligt. Hur j*kla underbar får man vara liksom. ♥ När hon stått där ett tag så var det dags att ta sig till scenen, så det blev kramkalas och allt. Och vi for runt till scenen och ställde oss där. Och det dröjde ett bra tag innan de satte igång. Jessica kom och slog sig ner på scenkanten och pratade lite, så sööt. Och efter ett tag så var det dags för lite ljudrep och så, för Marko var ännu inte där. xD haha. Jess flummade och hade väldigt roligt på scenen, vi fick sööta kort! Sedan kom även Marko upp på scenen, hejade på oss, yeah! Och han och J pratade lite om oss, att vi hade tagit våra platser framför henne och sådära.. De repade då igenom Rocka på och kanske nån till, hm. Testade elden och det blev varmt. xD Sedan var repet slut och vi tog oss bakom för att träffa Jessica igen. Pratade på massa, fina hon liksom. Hon fick även ringa till Mika, hihi, det var roligt. Sedan var hon tvungen att rusa iväg, för hon skulle iväg med gänget och käka och bussen var nära att åka iväg, haha. Vi skulle ses senare igen! Så vi trallade hemåt igen och var mycket glada.. Och kring fem-halv sex så blev det mat, kycklingfilé och potatisklyftor. Hur gott som helst! Satt där och pratade ett bra tag, vid sex typ så kilade vi upp och fixade oss lite till för kvällen och trallade sedan ut igen...

  

Vi var la vid scenen vid halv sju typ, konserten började vid åtta. Det var några där redan men vi fick ju våra platser precis framför Jess. Vi stod där och pratade massa och bara väntade, det småduggade lite också. Det blev galet mycket folk där, mycket yngre folk och ungdomar. De rökte omkring oss och söp massa, inte så värst roligt. Klockan slog åtta och the konsert började.. Lövely Jess kom in på scenen och vi skrek, hihi. Och sedan Marko och det började med Ingen sommar utan reggae, och sedan rullade konserten på.. Lika bra som alltid ju, vilket j*kla drag det var.. Men det var sjukt va de skulle knuffas och trängas iallafall, vi blev tryckta mot kravallet flera gånger. Och Jess såg inte alls glad ut när vi stod där mosade typ.. Till och med Marko avbröt konserten mitt i en låt för att säga till ett gäng som typ "bråkade" i mitten av alla.. Efter någon minut så fortsatte han, men iallafall liksom, det var jäkligt bra gjort av Marko.. När det var dags för slutnumret så skrek vi extra mycket på Jess och hon var så sjukt sööt då.. Och hon var sööt mot oss hela konserten, helt lövely. Marko sprutade vatten på oss också, xD Det var bara han som hade vattenpistol denna gång, Jess ville inte, haha. Konserten slutade strax efter nio-tiden. Helt fantastisk!!!

   

   

Vi tog oss raka vägen bak bakom scenen. Där stod det lite folk, men så fort vakterna sa att Marko skulle signera på framsidan av scenen så försvann allihopa. Då blev det bara vi kvar, hihi. Vi kikade bak ifall vi såg Jess och det gjorde vi och hon kom ut. Massa kramkalas blev det. Hon var mycket glad för vårat stöd och tyckte så synd om oss som fick stå ut där i publiken. Pratade massa gos. Och rätt som det var så var jag, Sara och Jess posande framför kameran. xD haha. Och vi alla tog enskilda kort med henne också.. Och sedan kom han som hon skulle åka hem med till Stockholm, så det blev kramkalas och hejdå och vi ses på onsdag. Och hon trallade över vägen till bilen, också kom det en till kille som frågade om han fick åka med så han skulle hämta grejer och då stod ju Jess bara vid bilen på andra sidan så vi sprang över till henne och pratade lite till. : ) Sedan var det dags att åka och hon hoppade in i bilen och vinkvink. Det brummade iväg fort som fan. xD Då slängde vi iväg ett mess att det bara var 50-väg eller nåt, haha. Sedan gick vi förbi tunneldiscot som inte var nå märkvärdigt alls och sedan in på området för att leta efter något gott att äta. Det blev lite godis, en rem, mums. Och vi fick mess och Jess är sööt :*. Gud va vi skrattade!!! Sedan trallade vi hemåt till Saras pappa igen och vi satt vid datorn lite och la över bilderna... Och nån gång gick vi och la oss, minns inte när...



En obeskrivlig dag, helt fantastisk!!
Verkligen ett STORT TACK till Jessica.
Det finns ingen som henne, INGEN!!
Tack Micke och Sara också.
Vi är bäst! ♥ ♥ ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag är imponerad över att du kunnat få ner en så obeskrivlig dag i skrift! Jag jobbar fortfarande på det. ;) Bäst var det ju iallafall. Utan tvekan!

2009-06-19 @ 22:57:01
URL: http://egogiirl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback