14/6 - Kärt återseende. <3

2009-06-18 @ 23:40:50
Vi alla tre hade våra mobiler på ringning vid halv sju, haha. Vi var mycket sega ju. Micke for upp och duschade, Sara och jag orkade inte riktigt. Vi åt frukost och sedan fixade vi oss och packade ihop våra väskor. Strax efter nio trallade vi ut till station. Vid 9.17 gick vår buss, jag körde på ungdom igen. ; ) hihi. Bytte i Gnesta till pendeln som tog oss in till centralen i Stockholm. Vi var framme strax innan tolv, och vi tog oss typ raka vägen till donken, mycket gott.

Sedan tog vi bussen till kungsan och gick därifrån till Skeppsbron i regnvädret. Och det var inte en jäkel vid scenen då, för vi skulle ju se invigningen av Volvo ocean race vid två-tiden, som Charlotte Perrelli och Daniel Lindström skulle uppträda på. Vi tog på oss våra gröna ponchos också, haha. Riktigt fina blev vi. xD Tog oss in i informations-tältet en stund för att slippa regnet, det var ju kallt ute också och det blåste som fan.. Strax innan två så gick vi ut och ställde oss vid scenen, längst fram såklart. Det kom inte så mycket folk.. Det började och de pratade massa skit, sedan sjöng Daniel några låtar.. Och innan det var Charlottes tur så såg vi att Caroline Jönsson var där och hon skulle köra till C. Vi blev mycket glada. :D Perrelli kom ut och körde några låtar, och vi äger som alltid!! Dansade lite Hero-dans, haha. Både Charlotte och Caroline dansade med lite, yeah!! När hon var klar så var invigningen slut och vi ställde oss på sidan och hoppades på att C och C skulle komma ut. Efter en stund så kom Caroline, så det blev kramkalas och vi pratade lite och bestämde att vi skulle ta kort tillsammans och tog oss till informations-tältet så vi kom under tak. Tog gruppbild och varsitt, blev massa prat och skratt.. Hon är ju så underbar!! ♥ Tillslut såg vi Charlotte borta vid scenen också, hon stod där och signerade lite snabbt. Så Micke och Sara sprang dit, jag orkade inte så jag stannade med Caroline. Vi pratade lite till, hon är mysig. Sedan kom dem tillbaks och vi tog sällis med Caroline en bit bort för hon fick hämtning. Kramkalas och hejdå, vi ses i sommar typ!!


Och vi trallade vidare till Östermalmstorg och tog t-banan hem till Micke. Bytte om direkt för vi var blöta, haha. Och vi fick lite mat i magen, kikade runt lite på datorn och sedan var det dags att ta oss in till centralen igen. Sara skulle åka hemåt igen, kramkalas och vi ses på onsdag igen, iiihi. Och jag och Micke tog oss hem till han igen...

Lyckad dag trots spöregnet, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback