6/6 - Underbarare människor får man leta efter. <3

2009-06-09 @ 02:16:15
Klockan stod på ringning vid sju, har jag för mig. Vi duschade, klädde på oss någorlunda varmt, åt frukost, packade väskan och sedan begav vi oss iväg för dagen. T-bana till Östermalmstorg och sedan tog vi bussen från Nybroplan ut till Grönan och var där typ vid halv tio-tiden. De var inte mycket folk där då, haha. Vi kollade lite snabbt när grönan öppnade och det var vid elva. Vi ställde oss vid gränden där, för att vi skulle få skymten av Jessica när hon kom. Några bandmedlemmar till Marko kom när vi stod där, haha. Strax innan tio tror jag den var, så kom det en taxi med en tjej i baksätet med uppsatt hår, som såg ut som Jess. Så vi trallade neråt och det var Jess i taxin, iiih. Kramkalas och massa gossnack med henne blev det och vi bestämde att vi skulle ses därute igen efter repet, så hon for in och där stod vi kvar. För ingen idé att gå in för då kunna vi inte gå ut igen för gröna-kortet är spärrat i sex timmar och vi ville inte betala oss in, haha. Efter ungefär en timme så kom Marko dit, vi tänkte att han ser nog inte oss när vi står där men det gjorde han. Han vinkade nämligen från bilen, haha. Sedan blev det ett snabbt snack med han när han klev ur, hihi. Han är rolig han. xD Han gick in och repade, vi hörde söta J... De repade nog en timme typ...

Sedan kom bästaste J ut, vi pratade på och det blev bestämt att vi skulle följa med till söder. Det blev färjan, den stod inne så vi sprang lite till den, haha. Drygt att jag lära betala men det var så värt det!! Vi satt och pratade på om lite allt möjligt faktiskt. Det var så sjukt mysigt alltså, det är ju så avslappnat att hänga med Jess!!! Kom till slussen och därifrån blev det lite bussåkande och sedan trallade vi nåt kvarter hem till henne. Stod utanför henne och pratade lite också, sedan lära hon in och vi skulle ses senare vid konserten. Vi for in på coop och köpte lite fika och slog oss ner i en park, som J rekommenderade att vi skulle göra, haha. Mysigt! Efter en stund blev det lite för kallt så vi började röra på oss, tog oss till t-banan som tog oss till slussen och där tog vi färjan över till grönan igen och trallade in denna gång.

Klockan var nog runt två-tiden då.. Det var raka vägen mot scenen och där satte vi oss ner. Gud va mycket folk det var inne på grönan alltså, inte vid scenen utan som bara åkte karuseller och gick runt där. Men det var mysigt, man blev ju så sugen på att åka nåt igen. Men vi satt eller stod där och väntade på att allt skulle börja, blandat väder var det också. Först kallt sedan varmt och sedan kallt igen, inte så kul...Vid halv fyra ungefär så började det fyllas på med folk vid scenen, och det blev galet med folk alltså.

Det började vid fyra, bandet och Jess kom ut på scenen. J hittade oss direkt typ, och sedan kom Marko ut och de började med Ingen sommar utan reggae. Sedan sjöng han några låtar och det var dags för Amy Diamond som var gästis denna dag. Hon började med nationalsången och sedan fyra av hennes låtar. Avslutade med VS tillsammans med Marko, mitt i alltihopa så ringde Markos telefon och det var Bengtzing, haha. För en stund där så trodde vi att hon skulle komma ut och köra men icke, haha. De körde vidare och sedan körde Marko massa låtar. Vi dansade och sjöng för fulla halsar. Och Jess är bara för sööt alltså, hennes miner och iiiih. Hon är bäst. <3 Vilka minnen konserten gav alltså, men vi saknade massa låtar dock. I extra numret så kom de ut med vattenpistoler och sprutade vatten, haha xD Och konserten var slut strax efter fem-tiden.. Vi sprang ut från grönan direkt och tog oss bakom och väntade där på Jess. Tillslut kom hon ut och det blev kramkalas, lite prat, att hon var grym på scenen och det blev kort tillsammans med en mycket fin Jess. Och sedan skulle hon iväg, hon fick skjuts hem av Markos turnéledare. Så vi började tralla därifrån och de kom åkandes bakom oss och Jess rullade ner fönstret. HAHA säger jag bara här. xD Det var riktigt roligt, hon fick inte upp det sen och det var något krångel med det, hon hade roligt och vi hade roligt. Sen blev det vinkvink!!! Vi tog oss till färjan och sedan därifrån så skyndade vi oss iväg mot Skeppsbron...

   
   


Vi kom la dit till scenen ungefär 30-40 min innan. Och vi blev chockade om något, det var ju knappt något folk där. :O haha. Fast det var ju otroligt skönt för oss, vi trodde ju att vi skulle få plats längst bak av allt. Men icke, vi fick plats längst fram såklart. Träffade Anna där också, jättekul att träffas igen ju. ♥ Sen tog jag och Micke plats en bit bort. Efter en stund kom Magnus Carlsson förbi och skulle ner bakom scenen. Och rätt som det var så kom Tre S:en gåendes också. Ropade till mig Sonja och fick en kram av henne, så himla sööt. Och Sanna tog vi också till oss, hon frös något enormt hon. Hejade på Sussie också som var med dem.. En kort stund senare så kom det någon som vi inte var beredda på att se där, och det var Britta. Så sjuktkul ju, så vi pratade lite med henne. Vi trodde ju hon skulle vara på Skansen och köra med Patrik Isaksson, haha, men icke. Tillochmed Britta skämtade om att hon var på fel ställe och fel scen. xD hahaha. Och det kom förbi några till också tror jag. Sedan stod vi mest där och kollade runt och tillslut så såg vi Lotta, hon satt en bit bort men vi vinkade till oss henne. Så hon kom fram och vi stod och pratade om allt möjligt. Och vi är tydligen jäkligt omtalade på MLP, det känns ju.. bra!!! xD haha. Strax därefter så kom Ullis, jobbar också på MLP, och hennes kille dit också. Trevligt. Pratade lite till med dem och bad de stå kvar där framme med oss, men när det börjades fylla på med folk så drog dem iväg till sidan och ställde sig, haha. Det blev ganska så mycket folk där strax innan allt började. Kungen och drottningen skulle åka iväg före allt började, haha. Det var jättekallt ute ju, man stod nästan och hackade tänder och inga vantar hade man heller..
 

Strax efter halv sju så började allt. André Pops och Marie Serneholt var ju programledare. Några av de som uppträdde var ju Tre S, Magnus Carlsson, Agnes, Miss Li, Veronica Maggio, Erik Hassle m.fl. Vi var ju där för Tre S:en såklart, och de sjöng ett mysigt litet Astrid Lindgren-medley och jag mindes tillbaka till sommaren´07 på deras konsert, ååh. De var helt fantastiska och så otroligt fina. Marie såg oss typ direkt också och hejade, söta människa. Sedan rullade det på med artist efter artist typ, och det blev bara kallare och kallare ute. xD haha. Programmet spelades ju in för er som inte visste det, det gick ju i svt klockan 20.00 sedan.. På Skeppsbron slutade det ju strax innan åtta.. Och vi slapp regnet, det var riktigt skönt, för de kom ju några stänk men inget mer..
   
 
  
  
   

Vi stod kvar där när det var slut i hopp om att träffa S:en igen. Britta kom strax därefter så vi pratade massa med henne, mysiga människa. Tog kort och allt, sedan sprang hon iväg. Efter en stund så kom Shirley och Sussie ut, men där var det bråttom iväg, för hennes bebis väntade i en taxi. Men vi fick en varsin kram iallafall. Strax efter där så kom Sonja och Sanna också. Det blev kort tillsammans och en snackis med Sonja, så otroligt mysigt. Alla skulle fotta brudarna så vi stod där och snicksnackade lite, haha. Sedan kramkalas typ och de skulle vidare till taxin eller något. Då såg vi att Marie hade kommit ut på sidan men även hon hade sjukt bråttom iväg till taxin, men det blev en kram iallafall.. Och vi hade träffat alla vi ville träffa och begav oss därifrån, så sjukt j*vla kallt det var alltså. Knappt någon känsel i fötter och fingrar. xD haha.


Och påväg till t-banan så fick vi ett sms från Emma att hon var i Sthlm, ringde upp henne och det blev bestämt att vi skulle träffa henne lite snabbt. : ) Så vi begav oss till Stureplan och väntade in henne där. Sedan kom hon, så sjuktkul att träffas igen. :D Och vi trallade iväg till t-banan och satte oss där och pratade i värmen. Så mysigt. Vet inte hur länge vi satt där men en stund iallafall. Sedan blev det t-banan hemåt och vi var hemma strax innan tio-tiden...

TUSEN TACK ALLIHOPA FÖR EN TOPPEN NATIONALDAG!!!
Tack
Jessica, Sonja, Sanna, Shirley, Lotta, Sussie, Ullis,
Britta, Marie och alla ni andra
. ♥
Puss på er allihopa!!!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Jättefina bilder har du tagit:D Jag kan säga att jag såg dig på tv, hihi ( inte så intressant, men:P)



Tre essen kommer till Liseberg ( Lottas allsång eller va det heter) 4:e Augusti

2009-06-09 @ 22:28:13
URL: http://ellbri91.musicblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback