13/3 - Dagen före den stora Dagen. <3

2009-03-16 @ 23:58:41
Vi kom upp runt nio-halv tio tiden. Fixade oss och sådant för dagen och begav oss iväg. Vi tog oss ut till Globen igen, vi var la där efter elva någon gång typ, minns inte riktigt. De var jag, Micke och Emma. Även Sara och Bonnie kom, som Micke gick och mötte upp vid globen shopping. Tess, Lina och Andreas kom när vi stod där, haha. Sabina kom också, pratade lite snabbt med henne. Och kring 12 så kom äntligen Nat också, pratade med henne, såklart. Och hon var lite sen sa hon, och när hon fick reda på att Sabina redan var där så lära hon in, haha. Kramkalas blev det igen.. Sedan drog jag, Micke och Emma in till globen shopping. Lili & Susie var vid halv ett, så vi kollade på dem. Show me heaven är ju bara så bra, vi var dock inte fram, vi skulle ju ändå se de på söndagen liksom. Vi messade Tobbe efter det och han kom ner till oss, Aftonbladet-redaktionen ligger där, så vi pratade lite med han. Och sedan snurrade vi runt lite till där och tog oss vidare till Slussen till tacobar där för de andra ville äta, så satt där en stund och pratade.

Sen T-banan vidare till Hötorget, träffade Karolina och Rasmus där direkt. De stod och sålde singlar och skivor, så vi pratade med dem. Sedan kom även Annamia ner och då pratade vi massor med henne också. Sen när hon gick upp och skulle prata igen så tog vi oss till donken, jag var tvungen att få i mig något. Sedan tillbaks och pratade lite mer med Annamia. Sedan fick vi reda på att A-K kommit, så då tog vi oss till centralen och mötte upp A-K, Milla, Sara, Bonnie och Adele vid pressbyrån. De tre sistnämnda skulle göra något annat, medans vi andra tog oss ut till globen igen.

Tillbaks till Globen shopping vid fyra ungefär, vi stötte på Tobbe när vi kom dit så vi pratade med han. Och vid halv fem var det dags för Nina Söderquist. Hon var riktigt grym, men jag var dock inte fram, haha. Vi träffade Tobbe lite snabbt igen, när han kom tillbaka och skulle till redaktionen. Det var dags för Zillah & Totte efter Nina, haha, de är ju bara så barnsliga men ändå så roliga, haha. Och sedan signerade de också. Här nånstans så kom Sara, Bonnie och Adele dit också. Och vid kvart över fem var det dags för Malena, hon sjöng tyvärr inte, hon blev bara intervjuad och sedan signering. Jag ställde mig i den långa kön och köpte singeln, jag kände att jag ville upp och träffa henne, för de kunna vara ända chansen denna helgen. Så jag kom upp och pratade lite, berättade att jag kom från viken och så, fick kram och autograf. Och under tiden jag stod i kön så fick vi reda på att Sofia hade ställt in sin signering som skulle vara vid halv sju pga av att hon var sjuk och att istället skulle Anna&Maria komma, som de andra blev väldigt glada över. Men jag ville ju se Sofia igen, men hon var ju tvungen att vila. Och strax efter sex så kom även Mika, så sjuuuktkul att träffa dig igen!!! Stod där och pratade massor. Och vid halv sju kom brudarna upp på scenen, de blev intervjuade först och sedan sjöng de sin låt Killing me tenderly. Den är riktigt bra live. Och såklart så blev det signering efter det. De var jag, Micke, Mika, Sara och Bonnie som var fram. Adele stod kvar vid grejerna. Anna&Maria känner ju igen hela bunten, inte mig dock, men jag ville ha singeln signerad. Också tog jag kort och hälsade från Marie och så.
  

Sedan gick vi ut och kikade runt lite kring globen och skulle fixa ett gruppfoto till en grej. Vi frågade en person om hon kunde ta en bild på oss och hon tog några stycken, tackar för det!!! Efter det så tog vi oss in till centralen, pratade lite och sedan åkte alla åt olika håll typ. Mika och Adele hängde på hem till Thilda med Sara och Bonnie för de skulle fixa lite saker för morgondagen. Så jag och Micke åkte hem till han, vi kollade på tv, datorn och åt lite. Hämtade upp Mika och Adele i Mörby när de kom kring halv tolv kanske, jag minns inte riktigt när... Jag och Micke fixade våra skyltar då också, mitt i natten liksom, heja!! Medan Mika och Adele kollade bilder på Dea på datorn, haha. Vi kom i säng efter ett-halv två någon gång...

 

Kommentarer
Postat av: Mikael

Så jävla grym dag <3



Men du, det var itne ett-halv två... Utan närmare två-halv tre :P xD

2009-03-17 @ 14:29:17
URL: http://schlagerzoot.blogg.se/
Postat av: Mika

UNDERBART at träffa dig igen med älskade! <3

2009-03-18 @ 17:58:40
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback