14/3 - The Big Day Has Come. <3

2009-03-17 @ 23:28:32
Klockan ringde vid sju och vi gick upp en efter en och duschade och sådära. Kring åtta tiden så kikade Mika sin face och hade då fått mail av Britta, som berättade för oss vilken tid Dea skulle infinna sig vid Globen gate. Vi fick lite bråttom, ca 10 skulle hon vara där. Vi stressade rejält då, messade Sara, Bonnie och Thilda också, även Malin. Så alla skulle skynda sig och vara där ute i tid. Vi packade ner allt vi skulle ha med för dagen och begav oss iväg. In på ica och köpte tulpaner också, sedan t-banan till centralen och vidare mot Globen.

Vi var vid Globen gate vid halv tio ungefär, tror jag. Där stod vi och funderade lite kring hur vi skulle göra, "proppen" skulle hjälpa oss om det behövdes. Charlotte Perrelli kom medans vi stod där och väntade, så vi pratade lite med henne. Kring kvart i tio så kom Sara, Bonnie och Thilda, och vi alla var samlade. Malin kom strax innan dem. Korgen med alla grejer var med och vi fixade det sista med gruppbilden och så. När vi stod där så kom det en taxi och stannade precis bredvid och det var Dea i den. Vi försökte då gömma oss (läs: trycka upp oss mot väggen fast D redan sett oss xD), haha. När hon klev ur taxin så gick vi fram till henne och sjöng "Ja må hon leva, ja må hon leva... osv". Grattis *tut tut*. Lämnade fram korgen med massa presenter, allt som allt blev de 35 saker med oss, för hon fyllde 35 den 3 mars. Hon blev verkligen jätteglad!!! Pratade massor med henne och hon kikade på lite grejer som låg i korgen. Hon är för sööt alltså. Sedan blev det ett gruppfoto och kramkalas för hon lära in och repa lite.

Efter det så tog vi oss in i Globen shopping, satte oss vid ett bord där inne och pratade mest. Kollade filmningen med Dea, skrev lite på ballonger (som blev snygga) och målade naglarna rosa, haha. Sedan gick vi bort till scenen för att heja på Annamia och pratade lite med henne. Vi alla stod kvar där och sjöng lite grann och bara flummade. Tomas Lingman (manager till Caracola bl.a.) kom fram och hejade, och jag fick en kram, chockad yes!!! Molly kom även där nån gång med vänner och sådant, hejade på henne, haha. Sedan fick S&B svar från Caroline Jönsson och de skulle iväg och träffa henne vid ett. Och då blev det bara jag och Micke kvar där. Vi träffade Tobbe när han kom för dagen, så det blev lite snicksnack där .
 
 <-- Miss Mede!!!


Och när Anna&Maria kom vid kvart i ett så beslöt vi oss för att dra till Globen gate för att se om Nat kommit, när vi kom dit så ringde jag henne. Och hon svarade, jag blev lite chockad där. Hon satt på t-banan och skulle komma när som helst men hon hade asbråttom in. Det blev hej, kramkalas och hejdå, hon var sööt!!! Och direkt efter det så drog vi till centralen till resten av gänget som var där; Emma, Milla, A-K, Jennie, Annika och Lina. Och Nina Söderquist hade precis sjungit där då också, så Micke var upp till henne. Och jag pratade lite med Karolina, och vi tog sällskap med henne upp till Hötorgscity efter det.

Vi skulle se Shirley där på hötorget vid två-tiden. Markoolio höll på och signera när vi kom, vi gick och satte oss på sidan en stund. Och Marko är rolig, när han fick syn på oss så utbrast han typ: "Ni är ju överallt!!!". Sedan blev klockan så pass mycket att de var tid att gå ut och ställa sig för att se Shirley, som uppträdde med sin låt Med hjärtat fyllt av ljus. Resten av gänget från centralen kom då också. I slutet av låten fick jag syn på Lotta på andra sidan gatan, så jag rusar fram till henne. Så kul att träffa henne igen, hon är så goo!!! Pratade lite med henne, hon berättade då att Sanna&Brandur skulle uppträda på sponsormiddagen på hotellet och vi fick reda på soundcheck-tiden. Tacktack!! Vi skulle ses senare i globen igen. Tillbaks till gänget och in till signeringen, pratade med Rasmus, Karolina och Shirley när vi kom fram. Sedan satte vi oss på sidan igen, och då kom Mika, Adele, Sara och Bonnie tillbaks från sin träff också. Men de drog iväg och åt typ på en gång och sedan vidare till centralen. Milla och A-K drog iväg också, hemåt och fixade sig. Vid tre var det dags för Anna&Maria, vi stod dock inne när de sjöng för vi hade bråttom iväg typ och ville bara träffa de. Tog autograf bara och sedan drog jag, Micke, Annika och Lina iväg till Globen igen. Emma och Jennie åkte till centralen, haha.

Vi kom fram till Globen-hotellet strax efter halv fyra. För Lotta sa att soundchecket var vid fyra men de visade sig vara vid halv fem, haha. Vi träffade iallafall Britta när vi stod där, så vi pratade med henne och tackade så hemskt mycket för hjälpen med Dea. Strax efter fyra så kom Brandur och vi pratade lite med han. Och sedan kom Sanna efter ett tag. Hon blev glad av att se oss och ännu gladare när hon fick veta att vi stod där och väntade på henne!! Pratade lite snabbt där och kramkalas. Efter det så drog Annika och Lina iväg för de lära fixa sig för kvällen.

Jag och Micke drog in på Globen shopping igen, träffade Annamia igen och pratade massor med henne. Sa hejdå och tacka för allt typ. Efter det så gick vi till donken för att få i oss något för kvällen. När vi satt där så kom även Mika, Emma, Jennie och Adele dit. Och sedan tog vi oss alla bort till Aftonbladet-redaktionen och fick ner Tobbe för att överlämna mini-Tobbe, haha som ni kan se här. Och pratade massor med han och sedan tog vi oss ut. Väntade in Milla och
A-K som kom strax därefter. Då var vi 10/12 av vårat gäng samlat, yeah!!!

Vi tog oss in i Globen strax efter sex och de första vi dök på var shopping bordet med mello-grejer. De flesta köpte något vid de där bordet, inte jag dock, haha. Sedan gick vi bort till foto-montern där David var, han som vi träffade på torsdagen. Han tyckte vi skulle ta bild och de gjorde vi alla tio också, haha, och vi alla fick ett varsitt kort. Härligt!!! Vidare till singstar-grejen där alla anmälde sig för att sjunga, två och två. Ojoj va vi ägde där alltså. :D De låtar vi körde var Värsta Schlagern, För att du finns, Tusen och en natt, Min kärlek och Jag ljuger så bra. De var riktigt kul och vi har allt filmat också!!! Sedan gick vi till sj-montern, vissa gjorde memoryt där. Och vissa av oss blev intervjuade typ, haha. Sedan snurrade vi runt lite till där utanför...

Strax innan sju tog vi oss in i arenan och letade reda på våra platser, riktigt bra såg vi ju. Och uppvärmningen började vid sju också. Larz Gröningz som de kallar sig, så fult ju.. Men de är riktigt grymma, de var schlagers för hela bunten och vi sjöng för fulla halsar. Och skrek och allt, alla som gick förbi glodde på oss. xD  Men vi hade verkligen askul ju!!! Sara och Bonnie kom här någon gång också, glada gänget samlat!!! Messade med Lotta, såg ju när hon kom så och hon hittade oss också, haha. Yeah!! Christer Björkman kom ut och bjöd på sin låt I morgon är en annan dag också, haha. Och Anna Mourou var ut och snackade lite, även Petra Mede kom ju ut. Petra *klappklappklapp* Petra *klappklappklapp* Yeah vi är bäst!! Och klockan slog åtta och allt började, WOHOO!!! Jag ska inte säga så mycket om finalen, för de flesta såg den ju. Men vi stod nog upp, sjöng och skrek med i de flesta bidragen, våra halsar liksom, haha. De bidrag jag hejade på var Måns, Sarah, Sofia och Malena!!! Och de var dem och Alcazar vi skrek extra mycket på. Ni kanske hörde i tvn att de var några som skrek på Alcazar och Sarah, de var då vårat gäng på 12 personer HAHA. Yeah!! Och när det var dags för röstningen, då blev det nervöst kan jag lova. Shit va utspritt de var med alla 12:or. Men när Malena fick folkets röster på 144 poäng, då skrek vi verkligen av lycka hela gänget. SHIIT så jäkla häftigt, hela globen blev crazy!!! Och när hon sjöng sin låt igen, vi hoppade, skrek och sjöng för fulla halsar. Lycka verkligen!!! Så maffigt uppträdande ju, GO MALENA!!! När allt var slut så letade jag och Micke oss fram till Lotta och pratade lite snabbt där, hihi. Och sedan tog vi oss alla ut från arenan.



   

Vi tog oss bort till Annexet, ingången till efterfesten, yeah! Messade även med Nat och hon visste inte om hon skulle gå ute eller inne vägen.. Men iallafall, vi hejade på Lotta igen när vi kom ut, haha. Och vi träffade verkligen hur mycket folk som helst när vi stod där ute, hejohå!! Jag kommer ju inte ens ihåg allihopa, haha. Men de flesta artisterna kom ju, vi pratade med Sofia, Emilia, Måns, Alcazar osv.. Träffade även Britta, Petra Mede, Rasmus, Bert, Anna&Maria... ja och massa flera. Och Anna Mourou, hur cool är inte den människan på en skala, ojoj. Vi intervjuade henne också, och hon kan prata hon. Haha, riktigt rolig är hon. Lite Nat-snack med henne också. Sedan kom Babsan som hon hämtade och kom tillbaks till oss, så vi snacka lite mer där, haha. Gud va kul vi hade!! Sedan skulle Anna in på festen, kramkalas!!! Velvet kom också, i en sööt klänning. Vi satte på hennes låt The Queen och började sjunga på den. Det blev kramkalas och sedan intervjuade vi henne lite. Hon är ju bara så sööt. Och Tobbe dök upp nån gång i början när vi stod där också, kul. Malena kom i limosine också, de var coolt. Vi jublade, filmade oh fotade när hon gick in på festen, yeah!

Men det var otroligt kallt att stå där ute och jag hade så ont i mina fötter alltså. Nya klackiskor hela dagen, icke skönt alls. Vi ville hem några gånger men tur var väl de att vi inte åkte för rätt som de var så säger Micke bara: Carro, SPRING!!! *och pekar bortåt* Vilka kom inte runt hörnet vid Hovet då, jo Nat och Sabina. Jag hann inte reagera, jag bara rusade bort dit. Och hade jag inte ont i fötterna innan så fick jag de då iallafall, haha, det måste ha sett sjuktkul ut. Men så fantastiskt kul att träffa Nat och även Sabina då, trodde ju helt klart att de var inne på festen redan. Kramkalas och iiiih, jag visade lakanet jag hade gjort. De blev så glada, båda två. Och ville ha kort på mig med de, men de slutade med att vi alla tog kort tillsammans med lakanet. Nat, jag, Micke och Sabina. <3 De var bara Nat och Sabina som tog med deras kameror. Vet dock inte varför inte vi tog någon bild, hm. Pratade lite till och de är flummiga fan. Sedan gick jag och Micke med dem bort till ingången till festen, pratade ännu mer där. Tackade Nat för alla dagar och sådära, hon är bara för sööt!!! Kramkalas och sedan drog dem in.

Jag minns inte hur länge vi blev kvar, men innan tolv drog vi iallafall har jag för mig. T-banan hemåt, med sång och massa prat. Hemma hos Micke blev det till att plocka lite i väskan, kollade datorn och allt sådant. Det blev sent i säng iallafall...

Gladaste och galnaste gänget, forever!!!
Vilken final det blev, och vilken dag, WOW!!!
Tack allihopa. <3

Kommentarer
Postat av: Mika

UNDERBAR DAG!!! tack för allt bby! <3

2009-03-18 @ 18:04:53
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback